Dagtrip met vrienden.

Nederland, Landgraaf

Op deze laatste dag van september maakten we een dagtrip met twee "Bovenmoerdijkse" vriendinnen. Niet met de camper, deze heeft maar twee gordelzitplaatsen.
We toerden door Limburg en pikten ook nog een stukje België mee. Het was af en toe best wel zoeken omdat er kennelijk overal aan de weg gewerkt wordt.
Er zullen t.z.t. stellig veel foto's van deze toer verschijnen op de site van reisgenote Edith, een enthousiast hobbyfotografe. Haar site: https://myalbum.com/edith

Wij, Fred en Els, deden, op aangeven van Edith, een ontdekking: Het goed verstopte, indrukwekkende bos-café-restaurant "het Hijgend Hert" ( https://www.boscafe.nl/home/ ) waar men terug in de tijd gaat. Merkwaardig dat wij, geboren en getogen in Limburg, dit bijzondere plekje nog niet kenden.....!

In het belgische Moresnet bezochten we de Kruisweg met bijzondere statieën bij het Pelgrimskerkje.

Het was een leuke dag die symbolisch werd afgesloten bij de beroemdste ijsboer van Europa, http://www.wingbergerhoeve.net/


Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Leuk verslag van een gezellige dag.

Ineke 2019-10-01 16:28:31

Leuk verslag van een gezellige dag. Het hijgend hert is heel bekend hier in de regio. Het is tevens een leuke plek om een wandeling te beginnen en te eindigen. Veel reis plezier.

Emmelie 2019-10-01 19:14:40

Wat hebben we een prachtige dag gehad met z'n vieren! En ik geniet nog steeds van het Fred en Els laten ontdekken" van Het Hijgend Hert ;-) Ik géén zuiderling ,kon een zuiderling een plekje laten zien die ze nog niet ontdekt hadden. hihihihi Tot de volgende keer ;-)

Edith 2019-10-07 11:24:41
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.