"Verjaagd" van de camping.........

België, zutendaal

Vier weken hebben we, met een korte onderbreking vanwege de overtrekkende orkaan, mogen genieten op onze stek op Glampingresort Hoge Kempen.
Maar zondag 15 maart moesten we, op last van de Belgische en gemeentelijke overheid, de camping verlaten vanwege de corona(gekte?). Tot (minimaal?) 3 april blijft de boel er potdicht.
Merkwaardig, want waar zit je als risiko-groeper-oudere beter dan in de bossen en met erg weinig mensen om je heen?
Noodgedwongen keerden we dus terug naar ons nieuwe woonadres in Eygelshoven waar we, na uitgebreid handenwassen, uitbundig begroet werden door dochter, schoonzoon en kleinzoon.
We zullen, met pijn in het hart, hier de komende, nog ongewisse tijd doorbrengen. Gelukkig is op dit moment het erg mooi lenteweer en biedt de directe omgeving mooie wandelroutes. Inmiddels is ook de school van 9-jarige Kai gesloten.........
Van veel campervrienden die we veelal tijdens onze overwinterreizen leerden kennen krijgen we alarmerende berichten: Velen zitten vast in Spanje of Portugal omdat de wegen en, vooral, grenzen afgesloten zijn. Wij blijven hen langs digitale routes volgen en steunen.
Hoe nu verder? Per dag bekijken en proberen het hoofd LETTERLIJK! koel te houden.
En, nu we toch weer in Nederland zijn, kunnen we ook de ophandenzijnde APK-keuring voor zowel de camper als onze kleine tuf zelf laten doen. Doen we toch nog iets zinnigs.... :o)
Wij wensen onze Pindat-vrienden die ergens onderweg zijn al het goede en succes met repatriëring. ToiToiToi!!!!


Geschreven door

Al 9 reacties bij dit reisverslag

Hoi Fred en Els, het zit ook niet mee zeg, maar als dit de beste oplossing is dan moet het maar. Ik wens jullie het aller beste pas goed op elkaar!! Lieve groetjes aan Debby, Peter en Kai. Dikke knuffel en veel liefs Edith ;-)

Edith 2020-03-16 22:50:23

Mark Rutte gehoord? Was goed en duidelijk. Respect. Alleen dat 50% van de Nederlandse mensen Corona krijgen vind ik een onaangename gedachte. GVD Maar ze gaan er niet allemaal dood aan.

Joop 2020-03-16 22:52:17

Tja lijkt me ook een veilig plekje gezien de omstandigheden gelukkig ben je niet ver van huis. Alle camperaars onderweg sterkte en maar hopen op betere tijden,

Ina 2020-03-16 23:04:42

Fred en Els, wat is dit dan weer. Corona gekte maar je zal er maar mee te maken krijgen. Sterkte lieve mensen, ooit gaat het voorbij.

Fritsellen 2020-03-16 23:12:43

Gelukkig zijn jullie nog gezond. Dat kan niet iedereen zeggen. Geniet nu maar even van ons kikkerlandje

Emmelie 2020-03-17 16:08:14

Heel vervelend. Troost: aan alles komt een einde. Net zoals de laatste voorzitter van ons opgeheven Koor 72: je hoeft niets te doen, alles lost zich vanzelf op. Hij deed dan ook niet zoveel.....= eufemisme.

Ben 2020-03-17 19:16:26

Oh ja, vergeten; maak dan maar niet België maar Limburg met de camper/auto onveilig.

Ben 2020-03-17 19:19:27

Deste mooier wordt de hernieuwde kennismaking met ut Belsj; duurt alleen voor jullie (te) lang! Hòt poal!!!!

Ben 2020-04-30 13:21:31

Ja . is allemaal zwaar k..... Maar we houden moed ,eens zal het toch beter worden. Gelukkig mogen we nog gaan wandelen. Sterke van ons, hou je taai.Groetjes.

Rudi en Mia 2020-04-30 15:23:46
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.