Het 2e weekend in de stacaravan.

België, Zutendaal

Omdat er in december en januari door-de-weeks niet overnacht mag worden op de camping reisden we zaterdags voor ons 2e weekend af naar Zutendaal. Wat hebben we, na de drukke verhuistoestanden, genoten van de rust! Heerlijk geslapen en een beetje geklust om de stacaravan iets meer tot de onze te maken. Schilderijtjes ophangen, Fred's computerhoekje inrichten, een beetje in de tuin gerommeld, maar lekker op ons dooie akkertje. Lieve ex-buren kwamen nog twee ons dierbare tuinbeeldjes brengen, deze hebben inmiddels hun plekje in de tuin.
Maandagmorgen weer een dagje naar ons nieuwe adres waar we wat hand- en spandiensten konden verrichten. Toen besloten om er een paar daagjes met de camper weg te gaan. Fijn voor de kinders want als wij on tour zijn hebben zij ons tuffie als 2e auto ter beschikking.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Heerlijk om jullie stekje ook echt jullie stekje te maken. Geniet ervan.

fritsellen 2020-01-22 21:38:28
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.