Bedankt

Nederland, Bergen op Zoom

We zijn weer thuis van een fantastische reis. Wat hebben we veel gezien en beleefd. Op twee sneeuwdagen na, hebben we de hele reis mooi weer gehad.
We gingen weg na een rumoerige zomer, maar:
“Reizen en camperen is de beste therapie”.

Verdriet neem je mee, maar het leven gaat door en reizen leert je te leven met de dag. Je gaat meer relativeren en je minder druk maken. Reizen is relaxed.

We hebben heel veel leuke en interessante mensen ontmoet, uit verschillende landen, sommigen voor even, anderen voor langere tijd en sommigen zullen blijven.
Allen hebben ze iets toegevoegd aan ons leven.

Thuis zijn is ook weer fijn. We hebben een stick vol herinneringen. En natuurlijk hopen we nog vele reizen te mogen maken.

Alle volgers bedankt voor de leuke reacties op instagram,
polarsteps, Facebook, pindat en privé.

Dit is de eerste en laatste keer dat we een reis publiceren via pindat. Ons is het niet zo goed bevallen en daar waren ook de minste reacties

We blijven wel verslagen maken omdat we dat leuk vinden en zelf ook graag terug kijken.

See You


http://www.camperikelen.nl/

Geschreven door

Al 8 reacties bij dit reisverslag

Het is ook wel een hele mooie reis geweest. Veilig weer thuis. Rustig vd week alles weer een plekje geven, alles weer wassen en opruimen. 💐💐

Martje 2019-11-16 22:21:53

Fijn dat jullie weer veilig thuis zijn gekomen, na dat geglibber in de sneeuw. Mooi rondje hebben jullie gemaakt hoor. Ik zal nog wel eens wat naslag doen. Tenslotte altijd handig als iemand er al is geweest. Je moeder vast heel blij jullie weer te zien. Ik zeg tot ziens, leuk jullie te hebben ontmoet. groeten Rob en Paula

Paula 2019-11-16 22:38:21

Dank om jullie te mogen volgen. Ik vond het superleuk om de verhaaltjes en vele foto's te zien van de ons bekende plekjes en ook veel onbekende plekjes. Hoop jullie ook op de volgende reizen te mogen volgen, op welke site dan ook. Veel dank en nu maar weer genieten van het lekker thuis zijn. Dank R.R.

Roze-Riet 2019-11-16 22:41:42

Hoi Loes! Wat een contrast : vele zomerse plaatjes , en dan ineens: sneeuw!! Ik vond het leuk jullie te volgen op jullie mooie reis en fijn dat jullie weer veilig thuis zijn! Tot gauw💋

Ineke 2019-11-16 23:24:46

Welkom terug in het Krabbegat . Ik heb jullie altijd met plezier gevolgd . Ik ben zelf geen avonturier maar vind het superleuk alles van een afstandje te volgen . Tot binnenkort , dan kom ik live jullie bevindingen horen . Oudoe !

Jolanda 2019-11-16 23:31:45

Welkom thuis en DANK voor het leuke verslag. Als nieuwe PINDAT-gebruikers lijkt het ons juist een fijne manier om onze trips vast te leggen, zeker in combinatie met Facebook. De tijd zal het leren of jullie misschien toch gelijk hebben! Maar het belangrijkste: Blijf genieten van het reizen! https://www.pindat.com/reisblog/els.en.fred.reizen.als.hobby

Fred & Els 2019-11-17 08:45:54

Wij zijn altijd te volgen op www.camperikelen.nl

Camperikelen 2019-11-17 08:58:07

Els en Fred iedereen heeft zijn eigen voorkeur. Sommigen vinden Pindat, geweldig. Wij vinden Polarsteps fijner om de route te trekken. Volgende keer proberen we het verslag weer rechtstreeks op onze website www.camperikelen te plaatsen. Je moet zelf uitproberen wat voor jou het fijnste werkt.

Camperikelen 2019-11-17 12:46:56
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.