De bergen in

Spanje, Ronda

Helaas dit keer minder goed geslapen. Gisteren zeiden we nog tegen elkaar, we hebben tot nu toe nog totaal geen lawaai overlast gehad en ook nauwelijks regen.
Dit was dus letterlijk de Goden verzoeken. In de bar een stukje verderop was gisteren een feest dat tot 6 uur door ging. En vandaag is het bewolkt en wordt er regen verwacht.

We gaan het binnenland in en door een prachtige omgeving komen we uiteindelijk aan op de door ons uitgekozen camperplaats in Algodonales. Hier hebben we een prachtig uitzicht op de bergen. Er staan 2 campers, waarvan er 1 net weggaat. Hij vertelt ons dat de meesten hier al weggegaan zijn, omdat er vanavond een openluchtdisco is met dj.
We blijven even staan voor de lunch en nemen dan snel de ‘wielen’.

Ook nu maakt de prachtige omgeving weer veel goed.
Ondanks de borden van overstekende koeien en herten komen we die niet tegen. We zie wel een schaapskudde, hoogvliegende gieren en zeker honderd overstekende scootertjes.
Het is hier ontzettend droog. De meren en rivieren zijn leeg.

We komen terecht in Ronda, waar gelukkig net een camper weg rijdt, zodat wij een plaats hebben. Wat is dit een toeristische plaats. Hele bussen vol met mensen komen nog aan.

Wij wandelen het dorp in en dan begint het te regenen. We druipen dus maar af richting de camper. Het weer wordt er niet beter op.
Terwijl ik dit schrijf staat de camper letterlijk te schudden. Wat een weer.....maar morgen word het vast beter

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Ziet er grappig uit al die scootertjesšŸ˜ƒ

NewNomads 2019-10-22 13:36:12
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.