Een stukje terug

Portugal, Ferragudo

Deze dag begint erg spannend. Alles loopt hier nogal schuin af en als Kees Yara uitlaat, komt er een auto achteruit een parkeervak uitrijden. De auto komt echter recht op hem af en iemand geeft een gil. Blijkt dus dat er gewoon niemand inzit en de auto niet op de handrem stond. Het loopt gelukkig goed af.

We staan hier heerlijk, maar toch gaan we vandaag
een stukje terug en wel naar het plaatsje Ferragudo. We krijgen deze tip van de buren en omdat we zelf dit land nog aan het ontdekken zijn rijden we wat heen en weer. We komen bij een strandje met een camperverbod, waar het oogluikend toegestaan wordt. Aan de kant staan allemaal hokjes van de plaatselijke vissers.


We staan naast een Nederlandse vrouw met een opvallend leuk campertje.
Ze vertelt hoe ze eraan gekomen is dat ze het al vaak heeft kunnen verkopen.
We maken er een foto van en zien de uren daarna dat er regelmatig foto’s van genomen worden.


Het is vandaag wederom erg warm en er is hier geen schaduw. We maken dus een strandwandeling, lekker met de voeten door het water slenteren. Het water is hier vrij koud, dat hadden we niet verwacht. We zien hier ook niemand zwemmen. Dat is wel jammer.Aan het eind van de middag als de ergste warmte over is wandelen we naar het naastgelegen dorpje. We merken de laatste week dat het seizoen ver over is. Ook hier zijn niet alle winkeltjes en restaurantjes meer open.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.