Wandelen over de rotsen

Portugal, Albufeira e Olhos de Água

We doen alles weer in de relaxmodus. Na de lunch trekken we verder naar Albufeira, waar twee grote camperplaatsen zijn. Wat een drukte daar, ze zijn allebei gewoon volzet. We mogen nog wel in een hoekje naast de aanhangwagens staan. We kiezen er voor om zelf maar iets bij het strand te zoeken. En jawel we vinden een leuk plekje met veel schaduw waar we blijven staan. Je kunt hier over de rotsen wandelen, maar wel uitkijken want je kan diep vallen en railings zijn er niet. ‘s Avonds als de dagjesmensen weg zijn, dalen we via de lange trap af naar het strand voor een wandeling en om te genieten van een prachtige zonsondergang. Nu het rustig is op het strand kan Yara lekker rennen.

Onderweg van de camping naar Abufera zagen we diverse ooievaarsnesten.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Prachtig daar

Alie 2019-10-09 16:06:34

Mooie foto's weer. Ja de drukte daar vinden wij ook nooit leuk. Daarom de laatste jaren zuid Portugal maar "links" laten liggen.

Roze-Riet 2019-10-14 10:54:43
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.