Sohail castle

Spanje, Fuengirola

We maken gebruik van de service en rijden weer naar het water. Dit keer kiezen we voor de parking van Sohail castle. Om hier te parkeren moet je € 2 betalen. De parking wordt verzorgd door mensen met een arbeidsbeperking.

We staan vlak bij het strand en hebben een mooi zicht op het kasteel. We gaan fietsen over de boulevard, die meer dan 6 km. lang is. Al snel komen we in het toeristische deel van Fuengirola terecht. Overal staan hotels, restaurants, en winkeltjes. Het is er nog behoorlijk druk. Hier is het seizoen nog lang niet voorbij.


We fietsen tot en eind en stoppen af en toe. We gaan een beetje twijfelachtig naar binnen bij een “all you can eat and drink” restaurant. Het valt reuze mee. Het eten is goed, vooral het vlees en de vis die je kan laten bakken. De toetjes zijn om je vingers bij af te likken. Dit moeten we niet elke dag doen.

Terug bij de camper komen we weer in een rustig gebied.
‘s Avonds is het kasteel mooi verlicht en er hangt overal een gemoedelijke sfeer.
Er staan hier allerlei nationaliteiten en op het veld voor het kasteel zitten of wandelen mensen. Ook de honden hebben hier veel vrijheid en spelen met elkaar

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Mooi zeg dat kasteel!

Joke Grootemaat 2019-10-28 07:44:33
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.