Sneeuw

Frankrijk, Cosne-Cours-sur-Loire

Als we wakker worden sneeuwt het. Gelukkig houden we wel van sneeuw. Alles ziet er dan zo mooi en vredig uit. We maken daarom nog een korte wandeling door het dorp. We kopen een vers frans stokbrood en ontbijten in de camper.
Daarna vervolgen we over de A75 onze route naar huis. Het blijft sneeuwen, maar de wegen zijn redelijk goed begaanbaar. Alles rijdt op een baan, die door sneeuwschuivers wordt schoon gemaakt. Het gaat af en toe maar stapvoets, maar het prachtige uitzicht maakt veel goed. Stoppen kunnen we na zo’n 70 km. als we de hoogste gebieden voorbij zijn. Ook hier ligt wat sneeuw en Yara vindt het fantastisch.

https://youtu.be/pIn8ZeyKjnE

Na de lunch gaat het rijden een stuk vlotter en leggen we nog de nodige kilometers af. We stoppen in Cosne-Cours-Sur-Loire. De temperatuur is hier 6 graden hoger dan in La Canourgue en dat voel je gelijk. We wandelen een stukje langs de kade. Het gemeenschapshuis is prachtig verlicht en verandert steeds van kleur. Ook de brug over de Loire is verlicht. Hier en daar staan de kerststalletjes al klaar. Dus we komen vandaag al een beetje in Kerstsfeer.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Kan me voorstellen dat jullie al een kerstgevoel kregen. Lijkt me echt genieten.

fritsellen 2019-11-17 08:11:31
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.