Naar Frankrijk

Frankrijk, La Canourgue

We kletsen nog even met onze buurtjes en gaan dan verschillende kanten op. Zij zijn blij dat ze na 5 dagen eindelijk weer verder kunnen en wij zijn blij dat we de grens over kunnen. Het is vrij rustig op de wegen en probleemloos rijden we Frankrijk binnen.

Onderweg stoppen we een aantal keren om te pauzeren, met Yara te wandelen en ook om foto’s te nemen. We volgen namelijk een prachtige route over bergen en door dalen door het Centraal Massief. Tegen vijf uur komen we op de camperplaats La Canourgue. We maken een wandeling door het dorp. Het is hier erg koud en dat zijn we niet meer gewend.

De laagste temperatuur vandaag was 3°. Voor komende nacht geven ze voor hier -3° af en voor morgen wordt sneeuw voorspeld

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

O, jee dat is wel een hele verandering na al die weken zon. Lekker bij de kachel dus.

NewNomads 2019-11-13 23:05:32

War een prachtige reis hebben jullie gemaakt, en nu weer bijna thuis. Zal het vreemd en toch eigen zijn. Veilige reis, dat laatste stuk en alvast 💐💐 welkom thuis

Martje 2019-11-16 08:47:52
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.