Kevertjes en volkswagenbusjes

Portugal, Sangalhos

We worden deze morgen verrast met allemaal kevertjes en volkswagenbusjes die rond ons komen staan. De organisator vertelt dat ze hier verzamelen voor een rondrit.
We kunnen gewoon blijven staan.

De zon laat zich vandaag gelukkig ook weer van haar beste kant zien. We blijven kijken tot de auto’s in colonne zijn vertrokken. Omdat het weer nog niet helemaal geweldig is gaan we in kleine stapjes naar het zuiden.


Vandaag een plekje gevonden in Condeixa, dat ons wel leuk lijkt. Het ligt naast een archeologisch park met opgravingen. De plek ligt midden in de natuur waar je heerlijk kan wandelen. Dat doen we dan ook, dus Yara heeft weer een topdag.

De pelgrims komen hier ook langs. Ze komen vanuit Fatima. We zien hiervan verschillende borden. Wij zoeken dit op en zien dat dit een bedevaartsoord is. We wilden eigenlijk van hieruit naar Tomar gaan, maar we gaan nu eerst Fatima bezoeken.

https://youtu.be/cVIZBc2KxNA

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.