Via Pobeña naar Islares (Castro Urdiales)

Spanje, Liendo

We doen alles lekker op het gemakje vandaag. Eerst koffie drinken, dan de camper laten drinken, naar de winkel om wat voorraad en dan op weg. Vandaag rijden we naar de kust. Voor de lunch slaan we even af naar Pobeña. Hier is een mooi strand waar we wat rond wandelen.
En zelfs op het strand zien we pelgrims.... ja ja we hebben er een echt kijkersoog voor gekregen. Dit is wel een andere pelgrimsroute, maar ze gaan allemaal naar Santiago de Compostella. Dus ook wij willen daar onze pelgrimsroute eindigen (voor we Portugal ingaan).

We toeren nog even verder en komen uit bij een mooie klif in Castro Urdiales. En nu staan we bovenop de klif met een prachtig uitzicht en een strand links en recht van ons.

Geschreven door

Al 6 reacties bij dit reisverslag

Leuk te lezen, wij 2 jaar geleden ook stuk vd pelgrim route gereden. Leuk te zien hoe jong en oud( maar ook echt oud) zich vermengt. Geniet verde. Gr. Ineke

Geert en Ineke On Tour 2019-09-05 08:14:22

Wat vertoeven jullie daar mooi, alles wat een camperaar zich wenst, zon, zee, strand en prachtige bergen. Wat fijn dat jullie naar Santiago de la Compostella gaan, daar heb ik altijd van gedroomd.

Tiny 2019-09-05 09:05:36

Comillas is echt wel een aanrader. Het huis van Gaudi is heel bijzonder. Weet niet of jullie fietsen bij hebben, maar daar zijn ook wel fietspaden en goed te doen

Roze-Riet 2019-09-06 21:43:53

Zou Santillana del Mar als je tijd hebt ook een bezoekje brengen. Heel bijzonder oud dorp.

Roze-Riet 2019-09-06 21:45:34

Bedankt voor de tips. Santilla del Mar stond al bij mijn favorieten.

Camperikelen 2019-09-06 22:47:51

Prachtige foto's. Ik lees dit verslag nu pas! Maar geniet er zeker van.

Joke Grootemaat 2019-09-14 11:09:25
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.