Geen Polopos

Spanje, Almeria

Ja en nu we toch in deze buurt zijn gaan we ook maar even kijken bij de camperplaats van de familie Rutten in Casarones.
Gewoon uit nieuwsgierigheid omdat we naar
het programma Polopos hebben gekeken.
Het is nog erger dan we dachten. Het enige dat ze gedaan hebben is een bord en hek plaatsen. Het ziet er slordig uit, is erg klein en de toegang erheen is krap. Vanwege dat hek, is keren bijna onmogelijk. Gelukkig komt er een vriendelijk Spanjaard zeggen hoe we het beste kunnen rijden.


Ze vragen € 10 euro en er is helemaal niks en in de buurt is ook niks. We zitten hier nog steeds aan de Costa del Plastic, dus de omgeving is ook tien keer niks. Er is zelfs geen losplek, een van de eerste dingen die er horen te zijn.
Naar Polopos rijden we al helemaal niet. Dit is net zo’n weg als naar de smurfen.

En nee de familie Rutten organiseert ook geen tripjes naar Polopos, zoals ik destijds op Instagram heb voorgesteld. Jammer toch, we hadden hier best voor willen betalen. Maar helaas. We gaan dus rap verder.

We slaan af richting Almerimar waar we naar de camperplaats willen. Hier is de weg overal afgesloten. Met een omweg zullen we er wel kunnen komen maar ook hier zien we nog overal plastic. We rijden door naar Almeria en parkeren op dezelfde plek aan de boulevard als 12 jaar geleden. Het is nu wel een stuk drukker. Het is markt, daar gaan we eerst heen, daarna fietsen we over de lange boulevard en zoeken naar het standbeeld van Jonh Lennon, die hier ‘strawberry fields for ever’ heeft geschreven.

Aan het eind van de middag rijden we naar de parkeerplaats aan de rand van Almeria, waar het rustiger is,
Een camperaar heeft een jong poesje, dat dartel rondhuppelt. Yara en Luna worden helaas geen vriendjes.

Geschreven door

Al 6 reacties bij dit reisverslag

Jammer dat de fam. Rutten er zo weinig van heeft gebakken. Wel leuk dat jullie er even zijn wezen kijken. De lucht is nog steeds prachtig blauw zie ik. Hier voorspellen ze deze week de eerste nachtvorst.

Joke Grootemaat 2019-10-28 07:50:56

Nu dan slaan we de Fam Rutten ook met alle plezier over šŸ˜‚. Ik zie wel hele mooie blauwe luchten en hier aan de Loire is het echt heeel grijs. Niet te snel weer terug gaan hoor.

NewNomads 2019-10-28 08:24:47

Wat een afgang voor de fam. Rutten. Vond het toch al geen leuke familie. Veel geblet en weinig wol.

Roze-Riet 2019-10-28 09:11:55

Ook wij hebben Polopos gevolgd en dachten als we ooit in de buurt komen ff kijken. Nou niet dus bedankt voor de duidelijke info. Domme mensen die het niet snappen.

Ina 2019-10-28 13:45:17

Bedankt voor de info , wegblijven dus bij die Ruttens , had al een vermoeden, graaiers zijn het , jammer dat ze het voor velen verpesten.

Peter Schets 2019-10-29 09:39:50

Wij wilden er ook langs gaan ,maar twijfelde had geĆÆnformeerd vooraf begreep dat er inderdaad niets was . Dus besloten niet te gaan blij nu met deze beslissing!! Camping Merimar ook leuk!!

Thea hes 2019-10-29 11:02:26
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.