Naar SenS-sleep

Spanje, Cartagena

Vandaag rijden we echt naar SenS-sleep. Hier worden we hartelijk ontvangen door John en Saskia. John laat alles zien en vertelt enthousiast hoe alles tot stand is gekomen. ‘s Middags wandelen we naar het dorp Cuesta Blanca. Het is eigenlijk te warm om te wandelen. We komen een schaapsherderin tegen met zwarte schapen. Zwart is met deze felle zon moeilijk op de foto te krijgen. Terug op de camperplaats praten we met de andere gasten. Omdat de camperplaats klein is, is de sfeer er erg gemoedelijk. De wifi is prima en de douche is de fijnste die we deze vakantie hebben gehad. Rondom de camperplaats staan bomen met vijgen en granaatappels. Elke dag komt de bakker langs en op andere vaste dagen ook de groenteboer en de visboer.

Kortom een plek om zeker eens terug te komen.

https://youtu.be/AD-u_rKoAeE

Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

In het plaatselijke restaurantje in het dorp zijn ze niet zo precies met de hygiëne. Ik heb me daar een blein opgelopen, waar ik 14 dagen last van had. Het was er heel druk met werkvolk. Kon goed zien waar het probleem lag. Z De koffiekopjes waren nog smerig. Daar hebben we niet gegeten.

Roze-Riet 2019-10-31 10:40:48

Advies. Heel lekker eten wat Saskia klaar maakt.

Roze-Riet 2019-10-31 10:42:36

Klinkt super allemaal! Veel plezier.

Joke Grootemaat 2019-10-31 18:44:39

Ziet er heerlijk uit allemaal.

Paula 2019-10-31 21:59:27

Mooie camperplaats en goed vertoeven bij Saskia en John.

Ellen 2019-11-09 11:52:23
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.