naar het middeleeuwse dorp

Spanje, Santillana del Mar

We blijven tot tegen twaalven in Cabárceno. Het is zaterdag en dat is te zien aan het aantal bezoekers voor het park. Hele files staan voor de ingang om naar binnen te gaan. Het is vandaag ook weer warmer. De zon staat al te stralen aan de hemel. We hebben gewoon een perfecte dag gehad gisteren.

Wij rijden als eerste naar de winkel om boodschappen, daarna naar de camperplaats Puente San Miguel om water in te nemen en vervolgens naar Santillana del Mar. Dit is een bekend middeleeuws dorp in Cantabrië. Ook hier wandelen de pelgrims door de met oude keien belegde straten.

We slapen deze nacht op de gratis camperplaats naast het dorp. Gelukkig staan we niet op de betaalde plek in het dorp, want er is een feest met muziek dat doorgaat tot halfvier de volgende ochtend. Vanaf deze plek is het iets verder lopen naar het dorp, maar is goed te doen.

https://youtu.be/XvO35RcoCC4

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.