Cabárceno

Spanje, Cabárceno

Het is vandaag bewolkt met regelmatig een regenbui. Er is vandaag niet zoveel bedrijvigheid dan gisteren op het strand en het water. We blijven nog tot 2 uur in Castro Urdiales en rijden daarna naar Cabárceno, een camperplaats naast een safaripark.

Ook nu zien we onderweg verschillende pelgrims. Het regent nu behoorlijk en ze hebben allemaal regenjassen aan. Ze lopen op een smal blubberig paadje achter de vangrail. Het lijkt ons behoorlijk pittig. Het is toch regelmatig echt afzien.

Als we aankomen in Cabárceno zien we een groot terrein aan een meertje, waar een paar campers staan. Je kan onder de bomen parkeren of in de zon. Wij kiezen voor het laatste omdat we dan ook tv ontvangst hebben en warm is het niet. We hebben van hieruit ook een mooi zicht op het meertje.

We wandelen wat rond en informeren bij de kassa van het park. Je mag er doorheen rijden met een camper en honden zijn welkom. Dat zien we niet vaak, dus we besluiten om morgen op safari te gaan. Naast het park is een klein dorpje met een paar terrassen en een leuk winkeltje. We kopen hier een brood, dat ontzettend lekker is.

In de avond stroomt het terrein helemaal vol en staan er ongeveer 50 campers.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Pff lopen langs de weg niet echt geweldig, vrienden van ons vertrekken het weekend om de laatste 500 kilometers naar Santiago af te gaan leggen. Zo te zien erg pittig.

Paula Schuring 2019-09-08 21:08:49

De noordelijke route, waar jullie nu zijn, is voor de pelgrims is ook veel zwaarder, dan de zuidelikke route. Maar daar kan het dan weer heel warm zijn.

Roze-Riet 2019-09-10 18:29:34
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.