Weer naar de zee

Spanje, Torredembarra

Vandaag schijnt de zon weer en de wind is wat gaan liggen. We rijden met de camper naar de haven van Peñiscola en wandelen vandaar naar Papa Luna.
De terrassen zijn leeg, dus we drinken koffie in de camper.
Hierna gaan we even langs Cambrils. Op de plaats waar we al diverse keren overnacht hebben, zien we de verwoesting van de Gota Fria, van een aantal weken geleden. Hele stukken zijn weg geslagen.
We rijden ook nog door Salou en dan door naar Torredembarra.

Nu we op de terugweg zijn komen we mensen tegen die voor de winter naar het zuiden rijden. Vandaag treffen we Pierre en Linda (to be a tourist is a hard life), een stel gezellige Belgen. Via facebook weten we dat ze in Torredembarra staan. Erg leuk om kennis te maken en aan praatstof geen gebrek. Ook leuk om de Griekse hond Kypa in levende lijve te zien. Wat een lief beest is dat.
Helaas zijn de temperaturen zodanig dat we niet meer buiten kunnen zitten, dus dan maar in de camper vertoeven.
En zo vliegen de dagen voorbij. We hebben hier wifi van de naastgelegen camping, die al gesloten is. Een mooie gelegenheid om de verslagen te uploaden

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Nu gezelligheid alom. De lucht is nog steeds blauw wat mooie plaatjes opleverde. Jammer van de wind anders was het een stuk aangenamer. Hele goeie verdere reis hoor. Lieve groeten Paula

NewNomads 2019-11-11 09:14:48

Wat een gezelligheid ! Hier heb ik gisteren met mijn raam open in de zon gezeten! Het vriest hier 's nachts al een beetje!

Joke Grootemaat 2019-11-11 10:46:45
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.