Van Torredembarra naar Platja d’Aro

Spanje, Castell-Platja d'Aro

We maken een wandeling met Yara en gaan over het strand richting het dorp. Terug gaan we door het dorp, dat groter is dan we dachten. Er is zelfs een supermarkt. Hier kopen we een vers stokbrood. Daarna toeren we weer verder, weer een stukje dichter naar huis.

We hebben tot vandaag gewacht om Barcelona door te gaan, vanwege de verkiezingen. Nu krijgen we het bericht dat er opnieuw calamiteiten aan de grens zijn. De actievoerders willen voor 3 dagen de grensovergang blokkeren. We rijden daarom niet verder dan Platja d’Aro. De camperplaats is hier vaak vol, maar nu zijn er genoeg plekken vrij. Elke dag trekken er mensen door naar het zuiden en vanaf het noorden komt geen nieuwe aanwas. We wandelen naar het centrum en eten weer bij Llevant.
De zon schijnt nog steeds maar de temperatuur is hier 15°. We nemen toch buiten plaats, heerlijk naast een terraskachel. Dit wordt onze laatste ‘uit-eten-maaltijd’ in Spanje, uiteraard met een sangria.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.