Van Puerto Mazzaron naar de sculpturen

Spanje, Mazarrón

Vandaag willen we een kijkje gaan nemen bij SenS-sleep. We komen langs Puerto de Mazarron, dat we wel een leuke plaats vinden. We stoppen hier even en wandelen naar de haven. Het is hier gezellig druk. We slenteren wat rond en kiezen uit één van de vele restaurants die het bekende 3-gangen menu aanbieden. En zo gaan de uren voorbij. Daarna doen we nog wat inkopen. Aan het eind van de middag rijden we een paar kilometer terug en slapen we in Bolnuevo bij de zandsculpturen

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Bekende plaatsen allemaal. Hoop dat jullie lekker gegeten hebben in Mazarron Plage. Bij ons was het een superslecht toeristenmenu. Dat hebben we in Spanje wel beter gegeten dan daar. Bolnueva is super mooi he.

Roze-Riet 2019-10-31 10:32:45

Wij staan ook vaak in L'Azohia. Daar wel lekker eten in de plaatselijke restaurantjes. Jullie zijn nu in S&S. Saskia kan ook heel lekker eten klaar maken hoor.

Roze-Riet 2019-10-31 10:35:39

Wij hebben heel lekker gegeten in puerto de Mazzaron. Is inderdaad wel eens minder. Het eten bij Sens was net geweest dus hebben we helaas gemist. Zijn nu weer onderweg.

Camperikelen 2019-10-31 11:35:22

Leuk om te zien allemaal, heerlijk gefietst vanuit Bolnuevo naar Mazzaron. Wel in de zomer, geniet lekker verder. Gr.Ineke

Geert en Ineke On Tour 2019-11-05 17:04:19
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.