Van Vivonne naar Pissos

Frankrijk, Pissos

We toeren weer verder en maken een lunchstop in Montlieu-la-Garde.
Hier besluiten we de route een beetje om te gooien richting de Pyreneeën.

Wat is dit zwerversleven toch zalig. Elk moment van de dag kun je beslissen gaan we links of rechts of misschien gewoon rechtdoor.

Onderweg op de saaie stukken bekijk ik vaak wat informatie. En hiervoor hebben we geen dikke boeken meer nodig, maar gewoon een stick, een tablet en een gsm en indien nodig onze info in de wolken.

We willen namelijk een deel van de pelgrimsroutes volgen en rijden wat meer het binnenland in. We stoppen op de camperplaats in Pissos, een groot terrein achter de kerk. Hier zijn net een paar Nederlanders gearriveerd vanuit de andere richting, die net hetzelfde hebben gedaan. We krijgen van hun de nodige informatie. Toeval bestaat niet. We zitten al in ‘the flow’. We blijken hier al aan een route te zitten en zien een paar pelgrims langskomen.

‘s Avonds wandelen we nog wat in de omgeving rond.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Leuk te lezen, wij hebben ook stuk tour van de pelgrims gereden. Veel gezien ook, knap hoor ook iude mensen die met een stok lopen, jonge mensen. Veel plezier, jullke reizen net als wij, niets van te voren vast leggen. Gaan we links of rechts af. Moet je wel willen en kunnen. Fijne reis, ga je volgen. Wij januari richting Spanje en Portugal 6 mnd. Gr.Ineke

Geert en Ineke On Tour 2019-09-02 09:25:20

leuk om weer te lezen, genieten maar

martje 2019-09-02 11:02:37

Mooie foto's weer. De pelgrimsroute is prachtig hoor. Zoveel mooie plekjes onderweg. Nemen jullie de zuidelijke of noordelijke route? We hebben hem nooit helemaal gefietst, maar zowel zuid als noord stukken van gefietst. Ben benieuwd naar jullie mooie ontmoetingen.

Roze-Riet 2019-09-06 21:38:27
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.