Tropische temperaturen

Portugal, Vila Nova de Cerveira e Lovelhe

Het is vannacht flink afgekoeld. We hebben dan ook heerlijk geslapen. Er komen al vroeg verschillende wandelaars langs en die hebben nog jassen aan. In de loop van de dag wordt het steeds warmer en stijgt de temperatuur naar 35 graden. We denken erover om naar een camping aan de kust te gaan. Om half vijf rijden we weg om alvast een stukje te rijden. Voor de grens van Portugal wordt de tank nog volgegooid en dan even na zessen rijden we voor het eerst van ons leven Portugal in. We gaan naar de camperplaats in Vila Nova de Cerveira. Als we daar aankomen zien we een parkeerplaats vol met campers. De camperplaats zelf is niet zo groot, maar het grote parkeerterrein ernaast wordt goed benut. Er zijn nog genoeg vrije plaatsen. Het is nog behoorlijk warm en veel mensen zitten buiten. Na het eten wandelen we door het naastgelegen park naar de rivier. Dit is dezelfde rivier als waar we vorige nacht stonden. Tot laat in de avond komen er nog campers aan. Tja het is weer vrijdag, dus de weekendgasten gaan ook weer op stap.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Veel plezier in Portugal Ik probeer bij te blijven.

Joke Grootemaat 2019-09-14 11:18:08

Nou, inderdaad wat een drukte. Gelukkig wel genoeg plaats, ben benieuwd hoe jullie het vinden. Ook onze winter gaat deze kant op. Maar vertrekken pas later.

Paula Schuring 2019-09-16 12:23:43
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.