Terug naar de rivier die hier Rio Minho heet

Portugal, Vila Nova de Cerveira e Lovelhe

We beginnen deze dag met een wandeling naar het naastgelegen park.

Er is hier elke zaterdag een grote markt. Er komen veel auto’s aanrijden en de parkeerplaatsen stromen vol. De auto’s moeten € 1 betalen. De campers betalen niks. Best vreemd eigenlijk, want de meeste campers staan op de parkeerplaats omdat de kleine camperplaats vol is.
Later in de ochtend wandelen we ook naar de markt. Deze is helemaal overdekt gemaakt voor de zon. Er is van alles te koop. Het wordt intussen steeds drukker en drukker. Wij kopen een paar broodjes en gaan terug naar de camper.
Na de lunch fietsen we een stukje in de mooie omgeving en zien onderweg een prachtige plek aan de rivier. Ik blijf daar samen met Yara en Kees gaat de camper halen. We staan vlak naast een strandje waar verschillende mensen komen zwemmen. We hebben wifi van de verderop gelegen bar en een prachtig uitzicht. Wat wil een mens nog meer?

‘s Avonds wordt het rustig hier. Het strand wordt verlicht door een paar grote lampen en nog even later wordt ook de brug verlicht. We kijken op de brug die Spanje verbindt met Portugal. We zitten nog steeds aan dezelfde rivier, alleen heet hier hier geen Rio Miño maar Rio Minho.

Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Wat een mooi plekje, is dat een officiële cp? Of gewoon een vrije plaats. In dat geval wil ik best de coördinaten hoor. Kunnen de honden ook even lekker zwemmen.👍 Was er nog wat voor je bij betreft de schoenen?

Paula Schuring 2019-09-16 17:40:08

Genieten weer van jullie reisverslag

Martje 2019-09-16 20:54:23

Paula die is een vrije plaats. Het strandje is verboden voor honden. Tijdens drukte zie je ook geen hond. Maar in de ochtend en avond als het stil is komen er wel honden zwemmen

Camperikelen 2019-09-17 00:20:29

Wat een mooi plekje!

Joke Grootemaat 2019-09-17 08:04:18

hallo is dit soms praia Fluvial da lenta?

janellyvandenbergs.reizen 2020-01-24 09:26:21
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.