Weer naar zee

Spanje, Santa Pola

We verlaten de camperplaats weer en gaan eerst inkopen doen, want bijna alles is op en gisteren was alles gesloten. Bij de winkel zit iemand te bedelen. We hebben dit al heel vaak gezien tijdens deze reis.
Als we onze vuilnis weg willen gooien, zit er een jonge man met een stok de vuilnisbak leeg te vissen. Hij doet een stap opzij voor ons en gaat dan weer verder. Wat een armoe zien we toch af en toe.

We moeten ook nog tanken en dan rijden we naar het strand van Carabassi in Santa Pola. Hier staan al heel wat campers, vooral een paar hele lange met karren erachter.
De mensen zijn supervriendelijk en we gunnen ze zeker hun overwintering, maar we missen de trekkers met wie we ideetjes kunnen uitwisselen en met wie het contact anders is. De camperplaatsen raken ook voller, dus voor ons is het tijd om naar huis te gaan. Zo maken we ook plaats voor anderen. Er komen hopelijk nog genoeg nieuwe trips

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Prachtige foto's!

Joke Grootemaat 2019-11-07 13:39:55
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.