Naar de kust in Gijon

Spanje, Gijón

We gaan vandaag weer naar de kust en rijden naar Gijon. Eigenlijk wilden we nog naar een andere plaats, maar die zijn we voorbij gereden. We zitten in een voor ons totaal onbekend gebied, dus het is af en toe zoeken en afwachten waar we terecht komen. Soms valt het mee en soms wat tegen, maar het is altijd verrassend. Het is zondag en dan zijn de Spanjaarden op stap. Het is erg druk in Gijon. Op verschillende plaatsen zien we campers staan. Wij gaan naar de camperplaats El Rincocín. We nemen er de laatste plaats in voor langere campers. Er blijven maar campers komen en weer wegrijden. Als er later auto’s vertrekken, nemen campers de kortere plekken in en staat het overvol.

We fietsen een stuk langs de boulevard. Gijon is een leuke plaats met een prachtige boulevard waar je heerlijk kan wandelen en fietsen. Naast de camperplaats is een groot park met een deel speciaal voor honden. Ze mogen daar vrij rond lopen. Ook is er een hondenstrand.

‘s Avonds maken we nog een wandeling langs de boulevard. De klotsende golven tegen de rotsen zorgen voor een mooi schouwspel.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.