Naar de camping

Portugal, Armação de Pêra

We gaan naar camping ‘Amarcao de Pero’ in Amarcao de Pero. Het is een actie-camping van ACSI.
Er zijn hier geen gemarkeerde plaatsen. Je mag staan zoals je wilt en alles staat dan ook kris kras door elkaar. Over honden doen ze ook niet moeilijk. Die spelen hier lekker met elkaar. De een houdt van zo’n plek en een ander ziet liever meer orde. Wij vinden dit heerlijk.
Er is een groot zwembad en de camping ligt op 1 km vanaf het strand. Er is een lange boulevard met veel eetgelegenheden en winkeltjes. Wij hebben hier voor het eerst kip piri piri gegeten en ook de Sangria smaakt niet verkeerd.

Vandaag is het voor ons ook wasdag, dus tussen de bomen hangen lange lijnen met wasgoed


Vrijdag 4 oktober, dagje relaxen

We blijven nog een dag op de camping, lekker zwemmen en fietsen in de omgeving en tussendoor wat eten en drinken.
Het vakantiegevoel komt weer terug

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Dat ziet er super uit! Verdiend na 2 dipdagen .... Het is altijd naar als je een slecht bericht krijgt - en helemaal tijdens vakanties. Dan moet je oppassen dat je geen schuldgevoel krijgt. Maar het leven gaat door dus maak er het beste van en geniet van al het fijne in het leven. Fijne tijd en mooie reis verder.

Willy 2019-10-04 22:53:07

Super dat je vakantiegevoel terug komt. Zo dat is goed om te horen. Ik word ook vrolijk van alle mooie foto's hoor. geniet maar lekker!

Joke Grootemaat 2019-10-05 13:19:07
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.