Dinsdag doelloze dipdag

Portugal, Ervidel

Na een heerlijke dag in Lissabon, hebben we vandaag een mindere dag. Tot nu toe hebben we door mooie gebieden gereden, maar vandaag is het minder. Het zit ook tegen, want op de eerste camperplaats waar we komen is een kermis en een andere was ook niks. Dan merk je dat we dit land nog niet kennen. Via een slechte weg komen we bij een stuwmeer, met heel weinig water. Daarom niet echt supermooi, maar we blijven wel staan, want het is lekker rustig en dat is altijd fijn na een druk stadsbezoek. Vooral ook omdat we een akelig bericht hebben gekregen. Het is gewoon een dipdag. Ik heb deze dag zo’n drie keer herschreven en het wordt steeds korter. Ik laat het hierbij

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Vervelend naar nieuws, zeker als je ver van huis bent. En dan zit het ook nog eens tegen, hopelijk gaat het snel weer beter. Sterkte gewenst hoor.

Paula Schuring 2019-10-04 23:38:21
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.