Van Conty tot Marboué

Frankrijk, Marboué

Vrijdag 30 augsutus

We hebben prima geslapen. Na een paar tropische nachten in Nederland, was het afgelopen nacht erg fris. Eindelijk weer eens lekker onder het dekbed kunnen kruipen. Wat is dat heerlijk.

We gaan vandaag weer een stukje verder met de bedoeling in Chateaudun uit te komen. We willen hier graag een keer kijken. Zeven kilometer ervoor zien we echter een camperplaats, in Marboué, waar we even heen rijden om te lunchen. Het is intussen al 2 uur. Het is hier zo leuk dat we blijven staan. Het is zonnig en warm en de bomen geven veel schaduw. Yara kan er lekker rennen en zwemmen in het naastgelegen riviertje. Er is hier een losplaats maar ook toiletten. En gratis, zoiets is in Nederland gewoon onvoorstelbaar. Rond drie uur rijden er een paar campers weg en staan er nog vier. Tegen de avond komen er weer nieuwe campers aan en in notime staat de camperplaats overvol.

Om 18.00 komt er een mobiele pizza-, kebab- en frites-kar aanrijden, die naast de campers gaat staat. Hier maken we dankbaar gebruik van. Het is spotgoedkoop en lekker makkelijk. Veel camperaars doen hetzelfde. Later op de avond gaat de muziek wat harder en zit er wat jeugd. Om elf uur is het weer stil.

Zelf heb ik deze avond nog een tijdje zitten ‘emo-appen’.
Niet slim voor het slapen gaan, maar soms komt dat zo uit.

Morgen is er hier een dorpsfeest, maar dan zijn wij weer weg. Dan is er waarschijnlijk wel veel lawaai.
.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Dit is al jaren ons vaste plaatsje waar we overnachten op onze terugreis van Spanje en Portugal. Idd. op tijd aankomen, 's avonds is het altijd vol.

Roze-Riet 2019-09-06 21:33:19

Ziet er goed uit daar, altijd leuk om mooie plekken te ontdekken👍

Paula Schuring 2019-09-08 20:43:37
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.