Op bezoek in Elviria

Spanje, Marbella

We hebben goed geslapen en geen smurf gezien. Ook Gargamel is niet langs geweest.
We gaan gelijk op pad om de smalle weg terug te volgen. Eigenlijk gaat dit makkelijker dan op de heenweg. We zijn er nu meer op berekend. Vanaf deze kant zien we de dorpjes nog beter. Na weer een mooie rit door de bergen komen we na bijna 8 weken bij de Middelandse zee aan. We lunchen in San Pedro en gaan daarna naar Greta en Bob, die de wintermaanden in Elviria wonen. Greta ken ik van de photoshopgroep van Seniorennet.be.
Wat wonen ze hier prachtig met uitzicht op zee. We hebben nog geprobeerd de camper te ruilen voor hun appartement, maar daar trapten ze niet in. We blijven dus gewoon rond toeren, ook hartstikke leuk natuurlijk.

Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Wat een mooie route volgen jullie toch en van die leuke dorpjes en bezienswaardigheden. Ik denk dat ik over 2 jaar deze route ook gaat doen. Lijkt mij geweldig. Veel plezier nog.

Ad 2019-10-22 13:39:47

Heerlijk om zo met jullie mee te reizen nog een paar jaar werken mag ik ook stoppen en neem ik jullie reis mee als voorbeld ga zo door.

Jan en Elly van den Berg 2019-10-22 18:30:25

Hoi, wat een avonturen! Ik had nog nooit van dat smurfendorp gehoord . Leuk! En nu zijn jullie in een voor ons vertrouwd gebied. Ronda ligt prachtig en is inderdaad een trekpleister.Er zijn zóveel mooie witte dorpen daar! Enne aan de kust! Heerlijk joh!!!!!

Ineke 2019-10-22 20:15:38

Wat mooi om de foto's te bekijken en het verslag te lezen, geniet ervan

Martje 2019-10-22 22:12:32

Heerlijk hoor en wat een prachtige foto's weer.

Joke Grootemaat 2019-10-23 20:57:56
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.