la Volta

Spanje, Valencia

Afgelopen nacht stond de camper regelmatig te schudden van de wind. We dachten even dat we op de boot naar Griekenland zaten. Maar we zijn toch echt in Spanje, waar morgen verkiezingen zijn.
We twijfelen daarom een beetje wat we gaan doen. Er zijn al een paar keer demonstraties geweest voor de onafhankelijkheid van Catalonië. En ook is er kans op ongeregeldheden in het weekend.

We besluiten om pas maandag Barcelona voorbij rijden.

We stoppen bij een bezinestation in Alcala de Xivert om te lossen. Er achter is een parkeerplaats met boompjes. We wandelen wat rond en zien achterin een paar beestjes. Je kan er niet bij omdat er dubbel gaas tussen zit met een ruimte ertussen. Waarom lossen we hier, terwijl we naar een camperplaats rijden. Nou, dat is omdat we onszelf kennen. Soms is de camperplaats vol of valt het ons tegen en gaan we toch weer ergens vrij staan. Een goede camperaar is op een tegenvaller voorbereid.

We rijden we naar La Volta in Peñiscola en blijven hier een nacht. We kunnen dan de camper en onszelf nog even verzorgen voor we verder naar huis reizen. De wind is helaas nog steeds niet gaan liggen. Daarom is fietsen naar het centrum geen optie. Wel maken we een wandeling naar het strand en de boulevard

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.