Richting huis

Spanje, Valencia

Zoals besloten gisteren, gaan we wat meer kilometers maken. We rijden eerst naar de serviceplaats bij de benzinepomp in Allicante. Daarna rijden we naar el Saler bij Valencia. We kijken eerst op de plaats waar we al vaker hebben gestaan. Het is daar nu erg stil. We rijden daarom naar de plek die in campercontact staan. Ook leuk om daar eens te kijken. Hier staan op verschillende plaatsen campers. We parkeren de onze erbij. Als eerste maken we een wandeling over het strand met Yara. Daarna kunnen we lekker buiten zitten totdat de zon achter de gebouwen verdwijnt. Wij staan hier samen met een Italiaan, een Belg, een Fransman, een Spanjaard en een Zweed.

Woensdag 6 november

Het is hier zo heerlijk dat we nog een dagje blijven.
Lekker genieten van de zon, wandelen over het strand en voor de rest eigenlijk niks. Op de foto’s veel Yara te zien. Voor haar is het hier een paradijsje. Ze is bevriend met de Italiaanse buurhond op 3 poten.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Hoi Loes, begrijp ik nu dat je plaats maakt voor ons?? Jullie mogen gerust nog een dagje blijven hoor, kletsen we s-avonds even bij. Wat een heerlijk weer hebben jullie gehad zeg. Wij tot vandaag alleen regen de afgelopen 14 dgn. In ieder geval fijn om jullie reis te volgen. Groetjes Paula

NewNomads 2019-11-06 19:02:10

Wat fijn om weer even alles te lezen, mooi weer, heerlijk. Nog even genieten, en rustig op weg naar dat koude Holland, waar toch ook weer met smart door sommigen op Jullie gewacht wordt. Knuff en veilige reis

Martje 2019-11-07 07:46:37

Heerlijk die rust en de warme zon. Geniet nog maar even lekker want hier is het helaas heel wat minder.

Joke Grootemaat 2019-11-07 13:41:54

Heerlijke plaats om te staan. Wij zwemmen ook vaak al in april/mei hier. De lastste jaren veel controle en de boodschap om maar 2 dagen hier te staan. Wel gezien dat ze hier veel hun toilet legen in de bossen, wat natuurlijk wel natuurgebied is. Ook dat ze hun lege flessen in de kleine vuilbakjes gooien, terwijl er een grote glasbak staat. Ja, dat is de reden dat ook goedwillende camperaars hier maar 2 dagen mogen staan.

Roze-Riet 2019-11-11 09:22:31
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.