Naar Lissabon

Portugal, Lissabon

Vandaag gaan we met de boot naar Lissabon. In een kwartiertje zijn we er. We wandelen rond en na de lunch, die we nuttigen bij diervriendelijke mensen ( yara wordt gruwelijk verwend) gaan we verder.
De vele trammetjes zijn toch het leukste hier in Lissabon en worden ook veel op de kiek gezet.

We zijn wat moe (lees Yara is moe ) en openbaar vervoer met een hond is altijd lastig. De tuc- tuccertjes nemen je echter maar wat graag mee. Er rijden er 700 rond, dus je hebt ze voor het uitkiezen en met de een lukt het afdingen beter dan bij de andere. Met een flower-power tuc-tucje tuffen we naar boven.

Daarna is er nog tijd voor een terras en een ijsje.
En dan terug naar de camper.
We kletsen nog wat met onze buren uit Nieuw-Zeeland, die een camper hebben gekocht in Engeland, die gestald staat in Nederland. Zo komen ze elk jaar overvliegen om een tochtje in Europa te maken.

https://youtu.be/9mQQfb7wEnc

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Inderdaad lastig, honden en openbaar vervoer. Zeker met die van ons maar geen muilkorf verplicht daar? Wij laten ze meestal toch in de camper als het niet te warm is dan. Beveiliging en voor hun is de stad toch niet spannend. Wel leuk om zo Lissabon te bezoeken. Houden het zeker in het achterhoofd.

Paula Schuring 2019-10-01 16:00:13

Op de boot hoefde muilkorf niet

Camperikelen 2019-10-01 19:13:09

Geweldig. Die Yara boft maar!

Joke Grootemaat 2019-10-02 07:35:49
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.