Schaduw zoeken

Portugal, Armação de Pêra

Vandaag wordt Yara alweer 3 jaar, dus die wordt extra verwend. Weet niet of dat ‘extra’ wel mogelijk is, want het is al een verwend nest.

Omdat de temperaturen hoog blijven besluiten we terug te gaan naar camping Armacao de Pera. Daar is veel schaduw en een heerlijk zwembad. We gaan weer op dezelfde plek staan. Eerst weer maar eens wassen en daarna lekker zwemmen.

‘s Middags komt er een fiets met daarachter een kleine caravan. De Portugese jongen vertelt dat hij die zelf gebouwd heeft en dat dat prettiger slaapt dan in een tentje. Er zit een luifeltje aan en bovenop zit een zonnepaneel. Prachtig om te zien en heerlijk hoe hij erover vertelt. Naast ons komen Nederlanders staan die al meer dan dertig jaar In Spanje wonen

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Leuke ontmoeting zo'n jongen met fiets en caravan 👍

Ina en Marinus 2019-10-11 16:35:41

Het is heerlijk om dit allemaal te zien. Yara nogmaals gefeliciteerd en er is zelfs een kaart voor haar met de post gekomen.

Joke Grootemaat 2019-10-12 09:21:23
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.