Wind en golven

Spanje, Marbella

We blijven nog in Marbella en rijden 4 kilometer verder naar het terrein naast restaurant Simbad. Hier sta je prachtig aan het water. We maken kennis met onze Nederlandse buren.
In de middag wandelen we over het strand in de richting vanwaar we vandaan zijn gekomen.

In een groot deel van Spanje is het nu geen goed weer. Wij zitten in de goede hoek en hebben de hele dag zon. Aan het eind van de middag begint het wel behoorlijk te waaien en dat blijft het de hele nacht doen.

Woensdag 23 oktober

Het is vandaag wel een stuk frisser. We wandelen vandaag de andere kant op naar Cabopino. Ook nu gaan we over het strand. We komen langs een stukje waar weinig of geen strand meer is met hoog water. We hebben geen zin om terug te gaan, dus dan maar door het water.
We lopen naar de haven en kijken daarna nog op de camping waar we ooit eens hebben gestaan. Terug gaan we voor de zekerheid maar over de weg.

We hebben overwogen om in het restaurant te gaan eten, omdat dit goed bekend staan. De wind steekt echter weer op en dit keer nog erger dan gisteren. De camper staat compleet te schudden en we besluiten om naar Cala de Mijas, 6 km hier vandaan, te rijden.

En daar hebben we weer dezelfde buren als gisteren, die ons uitnodigen voor vanavond. We maken hier graag gebruik van en hebben een gezellige avond samen met Riki en Nico. Wie weet komen we elkaar weer eens tegen. Zou zomaar kunnen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.