Aan de rivier Miño

Spanje, Barbantes

We hebben Santiago de Postella gehad. Dit was ons einddoel van Noord-Spanje. En nu weten we eigenlijk niet welke kant we uit zullen gaan. Als je ergens voor de eerste keer bent is dat best lastig. We gaan eerst het binnenland in en komen terecht op de camperplaats in Barbantes. De camperplaats grenst aan een parkje met drie kleine thermaalbaden. Op foto’s hebben we gezien dat campers aan dat grasveldje staan. Maar dat mag nu niet. Verderop is een speciale plaats voor campers gemaakt. We hebben gezien dat je ook aan de rivier kan staan, dus wij rijden een stukje door en parkeren daar de camper. Het is vandaag 33 graden, dus het is heerlijk toeven in de schaduw aan de rand van de brede Rio Miño
‘s Avonds gaan we barbecuen en genieten we van de weerschijn van de volle maan in het water. Super plekje hier.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Wat een mooi plekje zeg!

Joke Grootemaat 2019-09-14 11:17:24

Mooie reis, leuk om te volgen. Wij zijn begin dit jaar door Portugal gereden, misschien kun je nog ideetjes opdoen. Op Polarsteps: Henny & Rob Engels. Nog een fijne reis verder, ik blijf volgen.

Henny Engels 2019-09-14 14:08:58

Ik volg jullie al

Camperikelen 2019-09-17 00:21:41
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.