Naar het strand

Spanje, Torrevieja

We kijken nog wat rond in het grote winkelcentrum. Het is vroeg warm. Ze geven rond de dertig graden af. Daarom overwegen we even naar een camping te gaan, maar de actiekaart geldt niet dit weekend. We gaan daarom naar het strand van la Mata, waar we ooit eerder waren. Toen was het er overvol, nu is er plek genoeg. Hier is een gezellige boulevard, een mooi park en een heerlijk strand. We fietsen een stukje en gaan dan eten aan de boulevard. Aan het eind van de middag wordt het even erg warm, maar gelukkig kunnen we in de schaduw zitten. ‘s Avonds koelt het nauwelijks af en ook de nacht is warm.

Zaterdag 2 november

We beginnen deze morgen met een heerlijke strandwandeling. Het is bewolkt en eigenlijk is dat best lekker na deze zwoele nacht.
Later op de ochtend vallen er zelfs een paar kleine spatjes, Daarna knapt het weer op en komt de zon te voorschijn.

We fietsen dit keer naar de andere kant, richting Torrevieja. Op de kliffen zien we veel campers. Een van de plaatsen waar deze campers staan staat ook aangegeven bij campercontact. We fietsen er even rond. Het uitzicht is mooi, maar de omgeving vinden we minder. Ook de boulevard is hier niet gezellig, omdat er een weg tussen het strand en de boulevard ligt.
We fietsen weer terug en gaan weer eten aan onze ‘eigen’ boulevard. Op het strand is het ook vandaag weer druk. Het lijkt wel zomerf.

‘s Avonds is het echter weer rustig. Ook deze nacht staan we weer met twee campers. Vandaag met een Spanjaard, gisteren met een Rus.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Op het strand bij Torrevieja stonden wij 8 jaar geleden 2 dagen als enige camper. Lekker rustig. Dat ziet er nu wel anders uit. Volg jullie met veel plezier.

Roze-Riet 2019-11-11 09:15:35
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.