Pismo Beach - mist en mieren

Verenigde Staten, Pismo beach

We vertrekken uit Morro Bay en gaan naar Pismo State Beach naar de Oceano Campground. Deze camping hadden we pas vorige week gereserveerd toen we besloten hadden om Santa Barbara niet meer te bezoeken. We hadden geluk dat we nog een plekje konden vinden, want alles was verder al vol.
Het is een kort ritje deze keer, bovendien zijn we hier al geweest tijdens onze garage estafette😁.

Omdat we pas om 14 uur mogen inchecken bezoeken we eerst nog een leuk park met een speeltuin direct aan de oceaan.
En nog even langs een Walmart ... Neil wil even wat gereedschap halen. Want ondanks dat 4 garages hebben gezegd dat de bumper niet met de hand terug te duwen is, is hij ervan overtuigd dat hij dit wel kan.
Aangekomen op de camping zien we dat de campground vlak bij het strand ligt. Ik neem de kinderen mee naar het strand zodat Neil even kan knutselen.

Als we later in de middag weer terugkomen bij de camping heeft Neil het idd voor elkaar gekregen!😍 komt zijn ik-geef-nooit-op-mentaliteit toch maar weer mooi van pas!
De bumper zit weer op de goede plaats, alleen wat oppervlakkige krasjes over. Daar zullen we toch hopelijk niet de hoofdprijs voor hoeven te betalen??

De volgende dag is het 1 juli.... over een week zijn we alweer in Nederland. Ik moet zeggen dat we er al wel weer iets meer mee bezig zijn. Toch weer lekker naar je eigen huisje, je eigen bedje en je eigen vertrouwde omgeving. In het begin dachten we dat we nooit meer naar huis zouden willen. Maar alle grote dingen die we wilden zien hebben we nu wel gezien en de camper begint wat gebreken te vertonen. Het deurhaakje is afgebroken, de airco werkt niet meer...we hebben eigenlijk geen zin om nog een dag kwijt te zijn om het te laten maken. Op de volgende camping bellen we wel even met Road Bear om te overleggen. Nog maar twee campings hierna!

We gaan smiddags nog lekker met zijn allen naar het strand. In de ochtend hangt de mist er nog en dan is her fris. Weer walvissen gezien!! Blijft echt gaaf! We zitten vlak naast de 'ocean dunes'. Daar wordt overheen gescheurd met alles dat wielen heeft, maar vooral door hele grote 4wd. Leuk om te zien wat er allemaal voorbij komt.
De volgende ochtend (zaterdag) willen we vroeg vertrekken richting Bakersfield. Het is namelijk 2,5 uur rijden. Maar helaas merken we bij het wakker worden dat er overal mieren lopen in de camper😣. Hoe kan dat nou? Komen die via de banden binnen?? Nouja.... dan maar eerst uitgebreid gaan poetsen. Alle kastjes leeg en ook alvast beetje bij beetje maar een aantal dingen wegdoen die we niet meer gaan gebruiken.
Twee uur later kunnen we vertrekken. Bij het afkoppelen van de hook-up wordt het mysterie opgelost. We hebben een mieren-highway over de electriciteitskabel zo de camper in! Dat betekent vanmiddag nog maar een keer alles schoonmaken ben ik bang.
Maar eerst vertrekken. In Bakersfield wacht een waar RESORT op ons! Nog even 2 nachtjes genieten van wat luxe. Heb er zin in!

Onderweg zien we hoe droog alles is hier in Californië. Alleen maar geel gedroogd gras zover je kijkt. In april was dat nog helemaal niet zo. ( of t was toen niet opgevallen🤔).

Tot het volgende verslag😘



Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Whoehoe!! Neil de man die alles kan ;-) Wel echt heel goed en ze moeten niet teveel zeuren meer bij Road Bear. Ben blij dat jullie ook wel weer gewoon zin hebben in thuis komen/zijn! Want hoe gaaf het ook is om zo jullie avonturen te volgen, ik wil jullie ook graag weer eens live zien en knuffelen. Veel plezier nog in jullie laatste week! xxx

wendy 2016-07-02 22:31:56

Stoere bumperfix gedaan, broer! Wij beginnen jullie ook wel te missen hoor! 't Is dat ik het zelf heel druk heb met de laatste loodjes van het schooljaar en dat de tijd daardoor omvliegt, maar kan eigenlijk niet wachten om jullie weer alle vier te knuffelen! x

Nine 2016-07-04 18:16:49
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.