Grand Junction - Colorado

Verenigde Staten, Grand Junction

Zoals in 't vorige bericht aangegeven wilden we even wat rust inbouwen.(wat een luxe probleem als je drie maanden vakantie hebt😋) We hebben een KOA campground gevonden waar je de vierde nacht gratis krijgt. Mooie deal, doen we! Snel ff gereserveerd.

Komende dagen wordt het iets minder weer, maar het is ook wel erg egoïstisch om drie maanden lang alleen maar mooi weer te eisen natuurlijk.😉

We vertrekken 'S-ochtends richting Grand Junction en verlaten Utah. Onderweg kwamen we een grote Mac Donald's tegen met een indoor speelgedeelte en daarnaast een dinosaurusmuseum🐊🐉.
Neil en ik hadden er voor ons gevoel al een halve dag opzitten en hadden wel trek in een vroege lunch. (10.30 uur). We bestelden een hamburger, maar dat mocht pas vanaf 11 uur. Grrrr. Wat je dan wel kon bestellen? Van die kleffe bagels met spek en ei. Ik dacht dan een lekkere ijskoffie te bestellen ( een kleine). Krijg ik een heule grote doorzichtige plastic beker vol met zwarte koffie en ijsblokjes erin. Bah! Dat bedoelde ik dus niet. Sorry Rob, volgende keer een blij bericht over de Mac😊. Lana en Tim vonden het klimrek en glijbanentoestel wel erg leuk!

Daarna nog een kijkje genomen in het dinosaurusmuseum. Dat was leuk opgezet met allemaal doe-dingen voor kinderen.

Meestal zijn de KOA campings wat luxere campings. Nu ook gelukkig! Alleen het zwembad gaat pas over twee weken open. Dan zijn wij toch echt alweer ergens anders. We staan pal tegenover de speeltuin en daar is vooral Lana erg blij mee. Je begrijpt: het is nu dus HAAR speeltuin. En als ze er even niet speelt kan ze mooi vanuit de camper in de gaten houden wie er allemaal in haar speeltuin rondhangt.

We hebben tot nu toe vaak zelf gekookt/ge-bbqt, maar daar hadden we nu even geen zin in. Er zelf omrijden kan wel, maar is ook wel een beetje gedoe (alle aansluitingen los maken, slides naar binnen, luiken en ramen dicht, alles opruimen zodat er niks door de camper vliegt bij het remmen, kinderstoelen vastmaken). Dussss.....Waarom niet lekker Amerikaans en gewoon bestellen en bezorgen?? 😊😊. We hadden een hawaiiaans BBQ restaurant in de buurt gevonden die ook bezorgen. Dus ik bellen... Het eten werd alsnog wat duurder want het duurde 8 minuten voordat het lukte om de bestelling door te geven. Het was een Chinees die gebrekkig Engels sprak. We waren erg benieuwd OF het eten zou arriveren en belangrijker nog: WAT voor eten😂. Maar het is allemaal goed gekomen en we hebben lekker gegeten!

De volgende ochtend is het ineens moederdag! Met zijn allen op het grote bed de cadeautjes open gemaakt❤

In Nederland nu een aantal dagen mooi weer, geniet ervan 😘

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Had je nou die mini nog maar, kon die zo achterin mee rijden als boodschappen wagentje ;) maar lekker luxe laten bezorgen is ook heerlijk en je bent op vakantie tenslotte! Ik zie dat Tim ook ff gebruik mag maken van Lana's speeltuin :-) :-) Geniet van jullie "niet"reis dagen en leuk dat je ook cadeautjes voor moederdag gehad hebt!

sas 2016-05-08 17:31:24

Mini fiat 500, bedoel ik dan he, haha

sas 2016-05-08 17:32:14

Zo zie je maar ,op z'n Amerikaans eten bestellen en moederdag vieren op z'n Hollands. Leuk hoor! Elke keer als ik jullie verslag lees en de foto's zie dan denk ik, wat zou Els Super Trots op jullie zijn!

Rinus en Catrien. 2016-05-08 19:01:30

Fijne moederdag Wendy! Gaaf dat dinomuseum! Ik denk dat Kyan daar ook wel heen had gewild. Kus van ons!

Nine 2016-05-08 21:35:02
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.