Route 66 via Oatman naar Kingman

Verenigde Staten, Kingman

We hebben Californië achter ons gelaten en vertrekken naar Arizona. We hebben vandaag een heel stuk route 66 gereden onderweg naar Kingman met een tussenstop in Oatman (een oud mijn stadje).
En jawel.... Vandaag heb ik voor het eerst in de camper gereden! Waar kun je nu beter beginnen dan op de route 66☺? Met zweethandjes aan het stuur, want ik vond het toch spannender dan ik wilde toegeven. Alles is wennen, automaat, het schakelen aan het stuur, op de motor afremmen bergje af, de lengte in de bochten en niet te vergeten de heeeeeele lange remweg!! Maar na een paar mijl begon ik het stiekem nog leuk te vinden ook🤗. Weer een 'mijl'paal😉.

Aangekomen in Oatman waren we verrast door de aankleding van deze plaats. Veel route 66 en echte western taferelen. Er was zelfs net een gun-show bezig op straat. Overal liepen ezeltjes los op straat, die overigens niet voor een auto opzij willen gaan. Ook niet voor een camper van 10 meter trouwens...

Daarna doorgereden naar Kingman. De camping is niet veel in vergelijking met wat we tot nu toe gehad hebben. T is eigenlijk 1 grote grindbak waar we de camper op parkeren, maar dan met aansluitingen en internet. Al moet ik zeggen dat het niet vervelend was om zonder deze luxe toevoegingen te verblijven. Als het maar niet te lang duurt, haha.


Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Misschien wel wat voor op de bbq zo'n ezel :)

Jef Alberts 2016-04-20 03:27:53

Wat doet Tiesto daar? En gen Pablo? Dat zullen de kids wel leuk gevonden hebben. Respect dat je durft te rijden ik had het nooit gedaan 😁

Sylvia 2016-04-20 07:36:27

Gaaf !!! Wendy dat je zelf voor de eerste keer met zo'n grote camper hebt gereden (gun de mannen voortaan ook nog de tijd om achter het stuur te mogen). En dan nog wel gereden over de historische route 66 waarover diverse songs zijn gemaakt. Ik heb in gedachten even met jullie meegereden op de muziek van Depeche Mode Route 66. Nu aangekomen in het wilde Westen. Spannend zeg !!! Maar zo te zien op de foto maken John en Marjolein zich hierover niet druk. Zie ik weer geen zwembad voor Lana ? Kusjes Jan.

Lieve groetjes Jan 2016-04-20 15:12:01

Wauwerdewauw!!! Trots Wendy-meisje, stoere chick! En wat een heerlijke verhalen en mooie foto's. Ik kan het allemaal volgen, maar toch blijft het een beetje onwerkelijk dat jullie dat echt allemaal zien en meemaken daar in dat grote Amerika! Enne... kijkt Lana al voor me uit naar Berend Botje? :-) xxx Wendy

Wendy 2016-04-20 20:02:08
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.