Viva Las Vegas!

Verenigde Staten, Las Vegas

We zijn met z'n allen met de shuttlebus naar de strip geweest. Want hoeveel er hier ook te doen is, we wilden daar toch wel graag gaan kijken. Neil en ik zijn de dag ervoor samen naar downtown geweest. Dat was niet veel en een heel verschil met wat we nu zagen! Alles is glitter, glamour en groots/groter/grootst.

We lopen er een paar uur rond om onze ogen uit te kijken en we zijn in verschillende bekende hotels geweest. Onderandere de Bellagio fontijnenshow maakt veel indruk, zelfs Lana vond het mooi deze keer😉.

Mijn ouders gaan met de bus terug met Lana en Tim naar de camping en Neil en ik blijven op de strip. Ze missen de bus en dat is achteraf maar goed ook, want Tim had nog een behoorlijk 'poep-ongelukje'. Geloof me.... Dat had je niet in de bus willen hebben!😥.

De volgende bus zijn ze wel op tijd en gaan zij terug naar de camping. Neil en ik gaan met de monorail naar het MGM om in te checken, want hier gaan wij de nacht doorbrengen 🤗🤗.
Het is ena grootste hotel ter wereld met 6852 kamers. Maar los van de kamers is het entertainment nog veel groter! Toen we binnen kwamen hebben we een kwartier gelopen naar de incheckbalie. Daarna nog onze kamer zoeken. Maar dat viel mee gelukkig.

Nadat we een hapje hebben gegeten maar eens een gokje wagen😆. Nadat we een poosje in de winningmood waren, vroeg de croupier hoe oud ik eigenlijk was. Want ik zag er echt nog te jong uit om te gokken. Ik dacht dat hij een grapje maakte, maar hij was bloedserieus. Ik moest mijn paspoort laten zien, maar die lag op de kamer. Toen moest ik weg van de tafel en op het wandelpad gaan wachten van m. Grrrr! Dus ja.... Toen maar weer een kwartier naar onze kamer gelopen om mijn paspoort te halen als een klein kind. Want ja.... 'if you don't look like you're in your thirties you should always carry your ID' Blablabla. Ik zou t kunnen zien als een compliment, maar ik vond t inmiddels gewoon stom!

Daarna hebben we nog wel een leuke avond gehad en uiteindelijk de inzet nog verdubbeld ☺💪.
We hebben niet veel kunnen slapen, want er was een hoop lawaai op de gang de hele nacht. Party all night long!

Het gekke is als je 'sochtends weer uit je hotelkamer komt dat je precies weer in dezelfde setting terecht komt als toen we gingen slapen. Mensen zitten (nog steeds) te gokken en het was net zo druk als toen we snachts naar bed gingen.

Laatste dagje met pa en ma vandaag!












Geschreven door

Al 8 reacties bij dit reisverslag

Paps en mams goede terugreis XX Wendy wat een bak zeg wel groot compliment 🤗

Sylvia 2016-04-30 07:32:20

Wat een mooie plaatjes wederom! En wat fijn dat je rugtas ook wat van de wereld laat zien ;-) En dat heb jij weer.... babyface?? Jammer dat ik er niet bij was, anders kon je zeggen dat je met je moeder op stap was... hahaha ;-) Nee hoor, stom grapje. Geniet heerlijk van jullie vakantie en ik zie graag jullie volgend verslag met foto's!!

kim 2016-04-30 07:46:49

Leuk verslag weer! Nu nog ff die jackpot winnen! Geniet nog ff laatste dagje van je ouders en hun oppas talenten! Njoy! X

jolanda 2016-04-30 08:48:12

Heerlijk om te zien hoe jullie daar genieten! Fijn ook om nog even zo'n nachtje met z'n tweetjes te hebben. Wat een compliment van die croupier Wendy, jong blommetje! Achteraf kun je er vast wel om lachen ;) Wij hebben ook een lekker weekje gehad in Portugal. Heb net alle gemiste verslagen van jullie terug zitten lezen en ben weer helemaal bij! Dikke knuf van zus!

Nine 2016-04-30 11:47:38

waaaaaaaaaaat? gefeliciteerd!!!!!!!!!!!!! echt helemaal te gek!!

tom 2016-04-30 12:48:36

Ja, 25 is ook nog niet zo oud he ? Wanneer ben je in USA volwassene ? 23 zeker ? Dan snap ik zijn insteek wel. Leuk verhaal weer. Erg leuk jullie zo te volgen... Xx

Peter 2016-04-30 12:51:09

Yes we did it in Las Vegas💘. Lieve Neil en lieve Wendy van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. De hoofdprijs hebben jullie nu al binnen. Ga nu nog maar samen met de kinderen genieten van jullie (huwelijks)reis. Kusjes Jan💋

Lieve groetjes Jan 2016-04-30 13:41:21

Echt mooi.geniet er lekker van. En pa en ma jullie ook nog ff lekker genieten. Veel liefs van ons

Lydia 2016-04-30 14:11:51
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.