Idaho Falls - Idaho

Verenigde Staten, Idaho Falls

We zijn doorgereden naar Idaho Falls daar kwamen we snake river RV park& campground tegen. We waren wel toe aan wat luxe, onderandere internet😉.

Hier is het niet bijzonder maar wel lekker. We moesten het meeste wennen aan de temperatuur! Ineens 32 graden. Maar deze keer geen gevaarlijke beesten in de buurt. En we staan voor de verandering weer eens op gras. Er is een grote speeltuin en een heerlijk zwembad. Tot slot een all-you-can-eat pancakes breakfast. 😊

We zijn hier lekker twee nachtjes gebleven. Eigenlijk geen zin om erop uit te trekken, ook omdat het zo warm was en omdat we komende dagen heel veel moeten rijden.

De eerste dag ontmoeten we onze buren; Brandon en Denny. Ze leven nogal in een fantasiewereld samen, prachtig! Ze bouwen Harley's en hebben een eigen zaak. En gaan nu weer een nieuwe opzetten in Washington (zeggen ze). Ze kamperen in een soort afgetrapte aanhanger, die had hij voor 200 dollar gekocht (zegt hij). Zijn vrouw Denny ziet eruit als een (ex?)crackverslaafde met nog maar een paar tanden over etc en is hoogzwanger. Steeds als hij voorbij loopt spreekt tie je aan. Best aardig maar ook een beetje vermoeiend. Gelukkig praat hij ook met de rest van de camping. Niemand uitgezonderd, haha!. Hij doet aan een soort ruilhandel. Komt eerst met marshmallows voor de kinderen, vraagt vervolgens waxinelichtjes en lepels. De volgende ochtend vertrekken ze. Wel zo rustig😉!

We zwemmen, spelen en stippelen de vervolg route uit vandaag onder het toeziend oog van veel eekhoorntjes. Lana vindt de sprinklers erg leuk die het gras (en Lana) van vocht voorzien.

De nieuwe buren zetten savonds laat ineens heel hard de muziek aan. Grrr. Lagen net te slapen. Tim wakker, wij wakker, Neil uit bed om dit ff te gaan regelen. Bleek dat ze een speaker aan de buitenkant van de camper hebben die hard aanstond, maar dat wisten ze niet. Ze zaten zelf ook binnen. Lekker dan!

'Beter een goede buur dan een verre vriend'? Doe ons dan toch die verre vriend(en) maar hoor!😉


Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Het mooie aan jullie reis is (gelukkig) dat je niet 3 maanden lang dezelfde buren hebt ;-) En het ziet er daar heerlijk uit <3 Tim heeft ook al een lekker kleurtje gekregen. Heerlijk genieten van jullie reis, zo bijzonder om dat met jullie zo mee te mogen maken! Xxx

tante Appel 2016-06-10 14:10:37
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.