Op weg naar Banff NP

Verenigde Staten, Banff alberta

14 september
Ik heb gisteravond de folders even bekeken van Jasper en Banff NP. Daar is erg veel te zien..redden we dat in 4 dagen??
Eerst maar de was doen, even het internet op, appjes lezen, de extra overnachting betalen.
Maar hoe meer ik erover nadenk hoe liever ik eigenlijk eerder naar Banff wil.
Ik overleg met Henk en die vindt dat eigenlijk ook. Ik laat Henk het geld van de overnachting terug vragen??.. Dit was natuurlijk geen probleem.
En na boodschappen gedaan te hebben gaan we weer het pad op richting Banff. DE reis gaat richting noord en dan meer oost door Kootenai NP , de echte Rockies, mooi, hoor. Hier en daar komen de eerste gele herfstkleuren al tevoorschijn. Het water van de rivieren is hier ook 'milky'...
Helaas wordt de lucht steeds donkerder en trekt deze dicht, en koud....watercold, zeggen ze in Groningen. En even later komt er natte sneeuw naar beneden....
Gelukkig kunnen we dankzij de navigatie rechtstreeks naar de camping rijden, aan de rand van Banff, gigantisch groot, maar rustig en heel efficient.
Even installeren en dan maar weer op eten uit. Dat eten in de camper wil maar niet lukken?. Hoewel het volgens mij tegen vriezen aan zit zijn er toch diehards in een korte broek.
Na het eten gaan we nog even bij Starbucks zitten voor wifi ( en koffie)
De plannen voor morgen laten we afhangen van het weer. Volgens de ober komt er sneeuw, dus misschien kunnen we gaan langlaufen???!!


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.