Terug in USA

Verenigde Staten, Kimberley bc

13 september
Glacier NP zit er weer op: onder een strak blauwe hemel rijden de camping af richting Canadese grens. Daar doen ze verder niet zo moeilijk: vragen alleen of we een pakje van iemand mee genomen hebben, we geweren of veel contant geld bij ons hebben: hier antwoorden we maar ontkennend op?.
Hoe meer we naar het noorden gaan des te bewolkter wordt het .
We besluiten om een uur of 3 een camping te zoeken. Het geen nog niet meevalt: ik wil graag een met internet want ook nu heb ik niets op kunnen zoeken en dat is best wel lastig rijden. We missen een, de ander is m.i. niet goed genoeg, de volgende aan een meer zal ongetwijfeld mooi gesitueerd zijn maar hiervoor moesten we wel erg ver het bos in en naar beneden rijden, dus weer terug naar de snelweg.
Als we daar weer opkomen, ziet Henk gelijk een RV campground.
Daar dan maar op af: Can$ 33, maar zo blijkt geen douchecabines en wc 's ...mmmmmen. Geen internet? we overleggen even en ik geef aan in Kimberley een grotere camping gezien te hebben. Dus...kabel weer afkoppelen en hup weer terug over HW95a.
Het blijkt een goeie beslissing: een mooie camping, maar eerst eten: eindelijk een stadje met een beetje kern/ gezelligheid.
Heerlijke crabkoekjes gegeten en Henk Spaghetti carbonara , met natuurlijk een glaasje wijn en een biertje.
De camper wordt achterwaarts ingeparkeerd, elektriciteit aangesloten, kopje koffie en Henk valt zo wat om.
Ik wil niet zo vroeg naar bed, en ga muziek luisteren: moeilijk te stoppen, geldt ook voor het lezen van het boek. Al met al is het over twaalven als ik het licht uit doe.
Morgen de was en boodschappen, dus een dag niks.
'S Nachts klettert de regen op het dak☔️☔️.....

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.