2e dag Missoula

Verenigde Staten, Missoula

We doen met het opstaan rustig, meestal zijn er appjes van de kinderen ea en check ik natuurlijk FB even: Cathy heeft foto's van haar wandeltocht in Nw Guinea geplaatst .

We hebben een mooie dag uitgekozen om niet in de auto te zitten. Het is nog wel koud, maar het belooft een mooie dag te worden.
Om een uur of half 11 , zoals gebruikelijk, gaan we richting Bitterroot river valley. Een brede vallei, met zijwegen die naar de bergen leiden.
We slaan af bij Koonai creek valley. Aan het eind hiervan is een mooie parkeerplaats . We zijn natuurlijk niet de eersten...om een uur of 12 gaan we op stap. Wat een mooie route, het eerste stuk volgt de rivier en we lopen lekker in de schaduw. Ook Henk lijkt het naar zijn zin te hebben. Onderweg even een broodje eten, op een steen bijna in de rivier, wat foto's schieten en na een dik uur gaan we weer terug.
Bij de camper aangekomen besluiten we hier de rest v.d middag eerst te blijven, lekker lezen en naar eekhoorntjes kijken.
Na een paar uur vertrekken we en gaan nog even bij een mall langs, op zoek naar een batterij voor Henk zijn horloge. We moeten hiervoor bij 3 verschillende winkels langs, maar uiteindelijk lukt het .
Bovendien ziet Henk nog een ander mooi horloge, Deens design, deze wordt gekocht...
We eten maar weer bij dezelfde Mexicaan, is goed bevallen.
Terug op de camping overleggen we in grote lijnen hoe we de rest van de vakantie gaan indelen, tijd zat zo te horen. De mails etc nog even bekijken, ook die van Ingrid Deelen.
We houden elkaar een beetje op de hoogte van elkaars wel en wee...
Even nog een potje gin rummy en dan weer lezen en dan maar weer slapen???

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.