Van Arco naar Teton NP

Verenigde Staten, Jackson Wyoming

Henk weet inmiddels waar de schoen wringt wat betreft de zekeringen en zo waar in deze negorij hebben ze een winkel met auto onderdelen,maar je kunt er ook net zo gemakkelijk kogels voor je geweer kopen. Samen met de winkelier worden zekeringen vervangen and guess what: ze doen het weer! Kan in ieder geval de telefoon weer opladen. Nu nog de navigatie: moet offline kunnen, doet hij niet..dan maar ouderwets met de kaart.
Een lange rechte weg, die steeds mooier wordt: veel bouwgrond waar het graan af is en zo langzamerhand komen de Rockies in zicht!
We hadden gepland om in Jackson te overnachten, vlakbij Teton NP, maar de geplande camping is vol: de aardige meneer stuurt ons door, ook prima. "Good Sam" camping, maar de prijs is ook " good" ..$ 77. Maar de prijzen liggen hier sowieso hoger en het is een erg drukke omgeving. Wordt nog wat dit weekend, met Labourday er achteraan.
Dus ook maar naarstig op zoek naar de volgende camping bij Yellowstone, kost veel tijd.
Dit alles doen we na het eten dat we op een terras op het balkon van een restaurant nuttigen, niet slecht!
Henk tuimelt vroeg in zijn bed. Ik lees nog wat

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.