White Sand Beach

Verenigde Staten, Magic Sands Beach Park (La'Aloa)

Vandaag onze laatste hele dag op dit tropische paradijs. Deze hebben we voor het grootste deel op het strand doorgebracht. Maar we begonnen met een heerlijk ontbijtje. De eigenaren van de AirBnB hebben een eigen Bakery in downtown Kona. Gasten van hun verblijf mogen daar een keer gratis ontbijten met een bagel en een bakkie koffie. Daar hebben we dus mooi even gebruik van gemaakt. Het is een veganistische hipsterbakkerij met handgeschreven krijtborden en allemaal natuurlijke producten. We kregen een heerlijke bagel met creamcheese en namen er zelf nog een muffin bij. Het smaakte allemaal erg lekker. Daarna reden we richting het strand. Ditmaal vonden we wel gelijk een heel mooi plekje: White Sand Beach, dat in het zuiden van Kona ligt. Het strand is absoluut niet groot, maar zoals de naam al doet vermoeden, is het een mooi zandstrand dat in een prachtig baaitje ligt. Het strand was eerst nog vrij breed, maar naar mate de middag verstreek, kwamen de golven steeds dichterbij. We waren al een paar keer verkast, toen aan het einde van de stranddag een hele grote golf recht op onze spullen afkwam. Gelukkig had ik de cameratas al eerder op een muurtje gelegd en konden we het strandlaken en de andere tassen op tijd omhoog halen. Uiteindelijk bleef er weinig strand over. Toen hebben we ons boeltje opgepakt en zijn we weggegaan. Bij de Walmart hebben we nog twee zakken macadamianoten gehaald. De specialiteit van Big Island. Het is er niet meer van gekomen om de notenfabriek te bezoeken, maar je kan Big Island niet verlaten zonder een zak van deze, hier, peperdure noten. Zojuist onze koffers ingepakt, zodat we morgen nog lekker een paar uurtjes strand kunnen pakken. We hebben met de eigenaren van de AirBnB afgesproken dat we nog even lekker kunnen douchen aan het eind van morgenmiddag. Morgen gaan we weer naar hetzelfde strandje, omdat het lekker dicht bij het huisje ligt. Dan voegen we gelijk wat foto’s toe die we vandaag vergeten zijn te maken.

Geschreven door

Al 7 reacties bij dit reisverslag

Laatste dagje snik.....maar voor jullie helemaal!! Zelf ben ik niet zo'n bagelfan, maar op dat bordje met Max erbij ziet het er toch wel heel appetijtelijk uit.......en die macadamianootjes, zijn ze al op....heerlijk he?? Geniet nog flink, en tot later, big hug

Stans 2016-06-05 09:13:07

Wat een heerlijke vakantie is dat geweest,. Enjoy deze laatste dag,

Hielie 2016-06-05 09:43:02

Pepernoten? Goede terugvlucht(en)!

Lucienne 2016-06-05 11:00:42

Maak er nog een lekkere halve dag van.

Tom 2016-06-05 11:05:58

Ja, aan alles komt een eind maar wat hebben jullie een heerlijke vakantie om op terug te kijken. Nog even voor de laatste keer genieten van dat mooie strand en dan op weg naar huis! We zullen de dagelijkse blogjes gaan missen maar kijken ernaar uit om de "live"-verslagen te horen.Goeie en veilige terugvlucht. Dikke knuffels van, een inmiddels weer zonnig, Texel xxx.

Hannie 2016-06-05 11:51:31

Zo zie je maar, dat zelfs veganistisch lekker 😋 kan zijn. Geniet nog van de laatste dag! Ik tik deze reactie vanaf Balconia La Haye 😄 👍 😛 waar het prima 👌 is uit te houden in de zon ☀ met een briesje van zee. Hopelijk kunnen jullie hier doorgenieten van het mooie weer!

Maggie 2016-06-05 13:59:37

Ik heb weer erg genoten van je blogs Moniek! Erg leuk geschreven! Fijne reis! Liebe Grüsse

Nina 2016-06-05 20:51:20
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.