Hapuna Beach

Verenigde Staten, Hapuna Beach State Recreation Area

Nu het einde van de vakantie nadert, willen we nog even wat meer relaxen. Vandaag stond er dus een dagje strand op de planning. Ons oog was gevallen op Hapuna Beach, wat een van de mooiste stranden van de Verenigde Staten moest zijn. Het ligt op een klein uurtje rijden van ons appartementje. Zie je het overigens voor je dat wij even naar de kust van Noord-Holland rijden voor een dagje strand? Maar ja, we eat gasoline for breakfast here ☺. Hapuna Beach is inderdaad een erg mooi zandstrand met lekker rustig zeewater. We hebben ons een tijd vermaakt met good old frisbeeën. Daarna groef ik een zitkuil en ging prinsesjeheerlijk op mijn handdoekje daarin zitten. Puzzelboekje in de ene hand en een colaatje in de andere hand en genieten maar. De Amerikanen om ons heen vonden het een goed idee. ‘Great idea! Dig your own chair’. Zo hielden we het wel een paar uurtjes vol. Toen het bruin begon te veranderen in roodheid, vonden we het mooi geweest. Op onze lanai staat een barbecue en dus hebben we ’s avonds lekkere Hawaiian Burgers met ananas gemaakt. Daarna nog eventjes gewandeld over de weg achter ons huis, maar na zonsondergang wordt het hier al snel pikkedonker dus nu nog lekker chillen op de lanai.

Geschreven door

Al 10 reacties bij dit reisverslag

Heerlijk zo'n relax dag. Je hebt een heerlijke stoel gemaakt Moniek, daar kun je uren heerlijk in zitten/liggen. Geniet nog van de laatste dagen. Groetjes!

Hielie 2016-06-03 08:19:55

@Maggie: We hebben natuurlijk het nodige voorwerk gedaan en wisten dat Hawaii veel te bieden had. Maar het heeft ook onze verwachtingen echt overtroffen.

MoniekEnMax 2016-06-03 08:21:48

Mooie zonsondergang, maar die hebben jullie thuis misschien ook wel, een beetje??? Jammer,dat het einde in zich begint te komen van een prachtige reis, wij zullen het ook missen, die vakantie van jullie😀😀😀😂😂😂maar, nog een paar dagen te gaan,dus relax nog rustig verder op strand-stoel.....culater

Stans 2016-06-03 09:13:55

Psje, haha ,las net het droombeeld van opa henk, die zou trouwens ook genieten van jullie zonsondergang......daaag

Stans 2016-06-03 09:17:00

Lekker, zo'n zen dagje tussendoor. Jaloersmakende foto's weer... Geniet er nog van.

Madelon 2016-06-03 09:35:05

Die stoel kende ik nog niet. Bedankt voor de tip.

Tom 2016-06-03 10:16:28

Hahaha die Amerikanen😂 Altijd een praatje maken, spontaan, humor, daarom ben ik ook zo dol op dat land! Leuke foto's weer. Geniet nog met volle teugen van de laatste dagen!

Maggie 2016-06-03 16:18:24

Beetje late reactie want wij waren vandaag op onze "verre reis" naar Texel en ik schrijf dit nu vanaf onze Texelse lanai in een lekker avondzonnetje. Ja ik herken die luxe strandstoel van je wel. Leuk, die reacties daarop. Lekker hoor zo'n strandde. Nog even een paar dagen genieten. Veel liefs en een dikke knuffel van Jeepson en mij xxx.

Hannie 2016-06-03 18:35:28

Lieve vakantiegenieters, Wat een fantastische verhalen weer (chapeau voor jou, Moniek!) en de foto's en filmpjes zijn geweldig mooi. Heb net als Rogier schreef in zijn reactie, wat leesachterstand......maar die ga ik zeker inhalen :) Super tip om zo een strandstoel te maken, Moniek. Ga ik zeker uitproberen. Mooi om op de foto's te zien hoe jullie genieten. Liefs uit Gouda

Carla 2016-06-03 20:54:53

Hee, de Hapuna beach heb ik ook aangedaan (ons verblijf was daar redelijk dichtbij) en ik kan het beamen :)

Rogier 2016-06-04 10:23:50
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.