De Grand Canyon

Verenigde Staten, Williams

Na een wifi-loze nacht, want als je op internet zit ben je niet aan het gokken.. En een rolberoerte na het betalen van een telefoontje van 2 min. in het hotel om een reservering te bevestigen wat ons 15 dollar kostte, want wanneer je belt ben je niet aan het gokken, zijn we naar de Grand Canyon gereden.. Dat was een enorm mooie route door de bergen! De weersverwachting voor de GC was niet goed en toen we aankwamen was het mistig en licht aan het sneeuwen. We konden wel wat zien maar de mist werd steeds dichter. Maar plotseling brak het wolkendek open en kwam de zon door! De mist verdween en wat was het spectaculair mooi!! Niet te beschrijven. We hebben zelfs een beetje aan de rand van de afgrond gestaan. Doodeng maar t geeft ook wel een enorme kick! Met een van de shuttlebussen zijn we bij een aantal mooie plekken geweest en hebben we echt genoten! Bij een van de stops kwam er zelfs een eekhoorntje bij me bedelen.. hij had ook trek in Cheetos Crunchy (waarom hebben we die niet in NL? ).. maar het was helaas verboden om ze te voeren.. Om een uur of 5 zijn we naar ons hotel gereden. Een Motel6 en het valt ons een beetje tegen. Maar ach.. een paar wijntjes, want we hebben ein-de-lijk een kurkentrekker kunnen kopen, en het maakt allemaal niks meer uit ;). Volgens mij mogen winkels alleen een kurkentrekker verkopen als ze ook drank mogen verkopen.. Rare regels hier.. Zo mag je drank ook alleen maar in de achterbak van je auto vervoeren zodat je er niet bij kan... Ehhh laat me gewoon blazen?! Nu even relaxen en dan slapen. Morgen stappen we in de heli!!

Geschreven door

Al 9 reacties bij dit reisverslag

Zo leuk om te lezen en te zien allemaal. Maarruh ben ik nu een beetje in de bonen of... Het is daar toch 9 uur eerder en dan nu al een verslag van donderdag 8 mei???? Ben ook wel weer heel benieuwd naar julli heli-ervaring! Heel veel plezier XXX

Hannie 2014-05-08 07:04:00

Ja op deze manier zorg ik wel dat jullie aan reacties komen :) vergat nog iets te zeggen over de bijgaande plaatjes. Wat gaaf zeg maar ook best wel eng daar op dat randje. Als rechtgeaarde moeder moet ik nu wel zeggen: Doen jullie wel voorzichtig!!!

Hannie 2014-05-08 07:13:00

Good morning, HEIMWEE krijg ik van jullie verhalen en foto's. Leuk om jullie op de voet te volgen, maar idd pas op met die randjes!!enjoy,have a nice day. Big hug stans

Stans 2014-05-08 08:57:15

Wat een uitzicht zeg! Hoe nietig kun je je voelen in zo'n landschap. Die foto waar jullie samen zitten is een canvas waard, zo mooi. Ben benieuwd naar jullie volgende reisverslagen! Veel plezier nog.

Madelon 2014-05-08 08:57:59

Schitterend! Hebben jullie nog op dat glazen paneel boven de canyon gestaan?

Albert 2014-05-08 09:12:00

Wat een rollercoaster van ervaringen (incl het weer!) dat is de USA ten voeten uit. Brengt veel goede herinneringen boven. Wij zijn destijds met klein vliegtuigje door Grand Canyon gegaan, maar heli is denk ik gaver. Heel veel plezier weer vandaag en kijk uit naar je volgende verslag!

Maggie 2014-05-08 09:41:01

Oh shit ja! Ik was blijkbaar de dag vergeten.. we hebben nu al nauwelijks besef meer van de dagen. Maar gelukkig kon ik 'm aanpassen! Wij vinden het heel leuk om jullie reacties te lezen! Inderdaad Madelon is een mooie foto! Alleen jammer van de druppel die net op de lens viel. We hebben niet op dat glazen paneel gestaan want die ligt aan de East Rim. Wij zitten aan de South Rim. En het is idd een rollercoaster aan ervaringen! Zelfs zo dat we het gevoel hebben al veel langer in de States te zijn! We zullen voorzichtig zijn want we willen allebei ook nog 30 worden.. en ouder ;)) Veel liefs!

MoniekEnMax 2014-05-08 14:53:37

Goodmorning, zie dat je de datum veranderd hebt, dus nu alweer wakker? Vroege vogels, geniet maar weer lekker verder vandaag!

Hannie 2014-05-08 14:58:23

Nice pictures , enjoy it,

attia 2014-05-08 22:33:15
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.