Las Vegas dag 2

Verenigde Staten, Las Vegas

Na een heel lekker ontbijt bij Jack & Ray's in de shoppingmall wilde ik even winkelen.. U hoort Max grommen. ;) Maar door de grootte van de vele winkels, zie je eigenlijk door de bomen het bos niet meer. En aangezien we niet de hele dag wilde winkelen heb ik geen dollar uitgegeven. Dus zwembroek en bikini aan en een paar uur heerlijk chillen aan het zwembad. Het zwembad was alleen toegankelijk voor mensen boven de 21 dus werd er met ons jonge uiterlijk natúúrlijk om onze ID's gevraagd.. Die hadden we niet op zak want zwembad en ID behoord nou niet echt tot dezelfde categorie. Dus opgehaald en toen was t genieten geblazen. Er stond gezellige partymuziek aan en in het zwembad waren veel mensen gek aan het doen. Wat dan wel weer grappig was, was dat ze alle shit's, fuck's & bitches in de liedjes vakkundig hadden weggewerkt. Terwijl er alleen maar volwassenen waren en de Amerikanen zelf deze muziek produceren. En in dezelfde stad kun je als toerist schieten met echte wapens zonder wapenvergunning. Vervolgens gingen we eten, we hadden een kortingsbon gekocht voor een buffet in hotel The Mirage, en toen ik een wijntje wilde halen.. u raadt t al.. "ID please ma'am.." Non de.. Nouja ik weer terug naar ons tafeltje want daar zat Max met mijn rijbewijs en toen ik die aan de barman liet zien schrok hij en zei: "You're older than me?! Triomfantelijk nam ik mijn roséetje van 'm aan! We hebben heerlijk gegeten en daarna even gegeken bij alle hotels aan de Strip. Bij the Mirage barst 's avonds elk half uur een vulkaan uit waarbij uit de vijver meer dan honderd steekvlammen de lucht in werden geschoten. Loeiheet ook! Dit geeft ook wel de gekte van Las Vegas aan. Tegen 22.00 uur was ik weer helemaal op! We doen zoveel en staan elke dag vroeg op dus zijn we lekker ons bed op gaan zoeken. Morgenvroeg een flinke rit door Death Valley!

Geschreven door

Al 6 reacties bij dit reisverslag

Goodmorning guys! Geen wi-fi phew...dacht al, dat jullie alles vergokt hadden hihi. Ja, Vegas is over the top, maar lekker dat je beetje hebt kunnen bijtanken daar. Die pancakes hè..mmm...Wij zaten destijs in Circus Circus; een hotel in een circus of was het nou andersom? Op naar Death Valley. Ik ben tot dinsdag in London, dus hoop dat ik de verslagen kan blijven volgen (wi-fi hè). Groetjes!

Maggie 2014-05-15 08:57:07

Al in forever 21 geweest? Over 21 gesproken; onder de 21 is las Vegas dus niks aan haha. Jullie zien er super goed uit trouwens, jullie stralen helemaal, nog heel veel plezier en ik blijf jullie volgen! Leuke verhalen :) xxx

Nina 2014-05-15 09:09:43

Nou, heb jullie verslagen wel gemist. We pakken de draad weer op. Enjoy!

Lucienne 2014-05-15 19:36:11

We zijn wel in de forever 21 geweest maar uiteindelijk niets gekocht. Paar jurkjes gepast maar de 1 was veel te kort en in de anderen leek ik wel een zeekoe. Circus Circus hebben we van buiten wel gezien maar we zijn er niet naar binnen geweest Maggie!

MoniekEnMax 2014-05-22 07:12:55

Vraagje...hoezo was het zwembad alleen toegankelijk voor mensen boven de 21 jaar?

Sanne 2018-11-10 05:35:07

Goede vraag, Sanne. Er werd veel drank geschonken. Misschien heeft het daar mee te maken. Ook was het een soort van poolparty. Ik denk dat ze daar geen minderjarigen bij willen hebben.

MoniekEnMax 2019-01-03 11:16:49
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.