We bakte ze nog een beetje bruiner.

Bahama's, Nassau

Ik had het kunnen weten.. Ik ben allergisch voor mosselen, maar na vannacht weet ik dat ik dus eigenlijk allergisch ben voor alle schelpdieren. Dus ik heb mij vannacht en vanmorgen behoorlijk ziek gevoeld. Gelukkig was mijn lieve man (ja, ik moet er nog aan wennen.. klinkt veel te statig) zo lief om een licht ontbijt van cornflakes en verse melk te halen in de supermarkt. Met twee paracetamolletjes en een glaasje jus d' orange erbij knapte ik beetje bij beetje op. Maar we besloten om het vandaag dan nog maar even rustig aan te doen. We hadden het plan om naar Paradise Island aan de overkant te gaan maar dat kan morgen ook nog. Dus heb ik jullie vandaag eigenlijk niet zo heel veel te vertellen behalve dat er nog een tintje bruin bijgekomen is. Het is hier dus Fifty Shades of Brown, starring Max and Moniek Brown. Gelukkig is een dagje niets doen op vakantie helemaal niet erg! We hebben weer genoten.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Fijn dat je je weer beter voelt. Ben benieuwd wat jullie vandaag gaan doen. Fijne dag.

Hielie 2015-07-04 08:52:33

Wat vervelend, maar gelukkig toch weer opgeknapt én je humor niet verloren! Vandaag dus naar Paradise Island? Geniet met volle teugen!!

Maggie 2015-07-04 09:38:43

Ik hoop dat je je vandaag weer helemaal kiplekker voelt en kunt genieten op Paradise Island. Veel plezier xxx.

Hannie 2015-07-04 11:11:46

Hopelijk is alles weer in orde, en hebben jullie een goede dag gehad?! Truste voor straks en morgen een fijne dag, knuf

Stans 2015-07-04 22:06:44
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.