Stuntman Max

Verenigde Staten, Koloa

Vanmorgen waren we weer vroeg uit de veren. Het uitslapen wil nog steeds niet echt lukken. Maar dan heb je wel lekker wat aan je dag zammazegge. Dus iets eerder dan de uitchecktijd gepakt en bezakt vertrokken. We konden pas halverwege de middag inchecken in het motel in Lihue dus reden we met alle koffers en tassen in de trunk naar Shipwrecks Beach. Eigenlijk wilden we een secret beach opzoeken maar dan moesten we een eind hiken en de auto op een verlaten plek achterlaten. En met al die waardevolle spullen in de auto ben je toch liever in een drukkere plek met wat sociale controle. Maar Shipwrecks Beach was ook leuk. De golven waren megahoog en je werd dikwijls echt omver gegooid daardoor. Ook was er aan het eind van het strand een rots van 13 meter meter hoog. Max had al gelezen dat er wel eens mensen vanaf sprongen en onze daredevil wilde dat eigenlijk ook wel proberen. Toen er vier mensen hem voor waren geweest durfde Max het ook aan. Met knikkende knieën liep hij naar het puntje van de rots. En ik keek toe met toch ook wel de kriebels in mijn buik. Vele andere strandgangers keken ook toe want het was echt niet zo dat er de hele dag mensen vanaf sprongen. Achter me hoorde ik: "Look at that guy over there." En ik dacht: "Yep that's my man!" De sprong ging gelukkig goed en Max kwam heelhuids uit de golven. Toen hij z'n actioncamfilmpje bekeek wilde hij eigenlijk nog een keer omdat het niet naar z'n zin was. Maar zulke dingen moet je gewoon geen tweede keer willen doen. Dus nam hij genoegen met de foto's die ik had genomen vanaf het strand. Wat overigens ook opvalt in Hawaii is mijn bikinibroekje. Want ik ben met mijn normale broekje toch echt in de minderheid. Het lijkt hier Brazilië wel. Bijna iedereen draagt een string op het strand. Zo preuts zijn ze hier niet. Vorig jaar zagen we het in Miami al wel. Maar Hawaii spant echt de kroon. Weer een tintje bruiner gingen we richting ons hotel. Het is een schone kamer maar behoorlijk verouderd en we missen wel een balkonnetje. Maar het is maar voor een kort nachtje en is het dicht bij het vliegveld. We aten een patatje de Mc Donalds die meer weg had van de Crusty Crab van Spongebob met de Hawaiiaanse muziek tijdens ons eten. Vanavond vroeg ons mandje in want morgen om 8.35 uur vertrekt ons vliegtuig naar Oahu met Hawaiian Airlines.

Geschreven door

Al 7 reacties bij dit reisverslag

Wat een leuke verhalen weer. Toppie Moniek! De foto's van Max zijn prachtig. Hij durft hoor. Veel plezier nog, Groetjes, ook van Ronald

Hielie 2016-05-23 07:48:14

Wow! Die foto van Max; stoer hoorrr🙃 Die foto van jou op het strand is ook mooi Moon; lijkt wel een vakantiekiekje uit zo'n brochure van een reisorganisatie. Dus in Hawaï is het ook zien en gezien worden net als in Miami (string). Slaap lekker en een safe flight alvast. Hier regent het pijpestelen (code geel!) maar gelukkig werk ik op maandag altijd thuis!

Maggie 2016-05-23 07:57:02

Jumping Jack. Hij kan zo bij de film hihi. Nou hier is t nat, natte, natst. Dus geniet maar lekker van dunny Hawaii

Lucienne 2016-05-23 08:16:11

Net terug van een hele natte wandeling met Luka en dan zie ik die zonnige foto's van jullie. Jaloers? uhhh ja!!!. Wat een mooie actieplaatjes van Max! Hij durft. Die foto van jou is ook gaaf. Goeie vlucht naar jullie volgende bestemming en geniet maar lekker verder. Knuffel van je vader en mij, xxx.

Hannie 2016-05-23 08:34:22

Kleine neefjes???? En die foto's , wat mankeerde daar nou aan, Max? Ze kunnen idd allemaal zo in een reisbrochure, zo 1 waar je dan vroeger verlekkerd in zat te bladeren.......over t weer hier zullen we het verder maar niet hebben.... We wachten wel op zonnige berichten van jullie!! Goeije reis en.....genieten maar weer! Natte knuf

Stans 2016-05-23 09:23:41

Pas je op, Max? Mooie foto's ok, maar zeker bij rotsen en in het verkeer extra opgelet! En dat geldt voor jullie allebei. Zo, moest even mijn vaderlijke plicht vervullen. Het is wel weer genieten van het verslag van alle belevenissen. Zowel van de beelden als vanMonieks gouden pennetje. Dank. :-)

Tom 2016-05-23 09:57:13

Wat een heerlijke foto's, helemaal niets mis mee. Ben lichtelijk jaloers op de heerlijke weersomstandigheden en de paradijselijke omgeving! Fijne reis en we wachten gewoon weer op je volgende bericht!

Madelon 2016-05-23 10:16:45
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.